Otac u 80.: Legendarni Robert De Niro dobio je sedmo dijete, a snimio je i znakovit film

Milan Dalmacija
11. svibnja 2023.
Novosti
A- A+

Holivudski glumac Robert De Niro priznao je da je nedavno dobio dijete. Ovaj 80-godišnjak iz prethodnih brakova i veza već ima šestero djece, a njegov posljednji film upravo govori o očinstvu i smislu obitelji.

robert de niro

Foto: Robert De Niro | Youtube screenshot

Čuveni holivudski glumac Robert De Niro iznenadio je je ovoga tjedna priznanjem kako je dobio sedmo dijete. Iako će uskoro proslaviti 80. rođendan, pokazao je da se i dalje osjeća mlado.

De Niro je priznao kako je “nedavno dobio bebu” u intervjuu za ET Canada, pritom ne otkrivši spol djeteta niti identitet majke. No, njegov je agent potvrdio za Daily Mail da se glumac nije zabunio te da zaista ima sedmero djece.

‘S djecom nemate puno izbora’

Glumac je u intervjuu u kojem je predstavio svoj najnoviji film “About My Father” (O mom ocu, op.a.) objasnio kako on vidi ulogu oca. Istaknuo je da vjeruje “u ljubav prema djeci”, ali i da “ipak trebate biti strogi oko nekih stvari”.

– S djecom nemate puno izbora. Ne volim nametati neka svoja pravila, ali ponekad jednostavno nemam izbora. Mislim da će vam svaki roditelj to reći. Uvijek želite učinit pravu stvar za djecu i dati im poticaj, ali ponekad ne možete, rekao je De Niro.

Velika obitelj

Nakon toga je priznao da je dobio još jedno dijete. Robert je u braku s Diahnne Abbott dobio kćer Drenu (51) i Raphaela (46). Zatim je u vezi s Toukie Smith dobio 27-godišnje blizance Aarona i Juliana, dok je u braku s Grace Hightower dobio sina Elliota (25) i kćer Helen (11).

Povezuje ga se s instruktoricom borilačkih vještina Tiffany Chen, stoga mnogi smatraju da je ona majka prinove u obitelji De Niro.

Copy link
Powered by Social Snap