Konzum zaključava cijene za 100 proizvoda: Povoljnija kupnja moguća je na još jedan način

Milan Dalmacija
27. rujna 2022.
Novosti
A- A+

Cijene 100 osnovnih proizvoda u našim prodavaonicama neće rasti do kraja ove godine, a dodatno smo osigurali povoljnije cijene za 1.500 proizvoda korisnicima MultiPlusCard kartice, poručili su iz Konzuma. Uz to, još od prije umirovljenici jednom mjesečno imaju popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje.

Prodavaonica Konzuma | Foto: Facebook/Konzum

Stigli friški statistički podaci: Inflacija i dalje ne popušta, hrana poskupjela najviše

Konzum će od četvrtka, 29. rujna, zaključati maksimalne cijene 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice kako bi svojim kupcima pomogao u izazovnoj aktualnoj situaciji u kojoj su cijene gotovo svih namirnica u kontinuiranom porastu. Riječ je o dodatnih 100 proizvoda iz cijelog niza kategorija koji nisu obuhvaćeni odlukom Vlade RH o izravnim mjerama kontrole cijena određenih prehrambenih proizvoda, a koja je za Konzum podrazumijevala trošak od oko 40 milijuna kuna. Zaključane cijene neće se mijenjati sve do kraja ove godine, osim što mogu biti dodatno snižene. Ujedno, kupcima korisnicima MultiPlusCard kartice od 29. rujna Konzum će omogućiti trenutnu povoljniju kupnju čak 1.500 proizvoda. MultiPlusCard cijene bit će niže za prosječno 20 posto, što je ukupna vrijednost popusta u iznosu od 60 milijuna kuna.

– Mi smo tržišni lider i svaki naš potez se prati. Situacija u kojoj se nalazimo nije laka nikome, osobito našim kupcima, i zato se stalno, kroz brojne inicijative, trudimo maksimalno im olakšati svakodnevnicu. To nije pitanje samo naše društvene odgovornosti, nego i naše obaveze i našeg utjecaja kao najvećeg maloprodajnog lanca u Hrvatskoj. Vjerujem da će i u ovom najnovijem potezu, kojim ćemo zaključati maksimalne cijene još 100 proizvoda te osigurati dodatne pogodnosti korisnicima MultiPlusCarda, prepoznati naša nastojanja da im smanjimo troškove u kućnom budžetu, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Dodatne pogodnosti za korištenje MultiPlusCarda

jel hrana nekad bila bolja
Umirovljenici tvrde da je hrana nekada bila bolja: 'Nismo znali za avokado i goji bobice'

Proizvodi čije će cijene biti zaključane su iz kategorija voća i povrća, svježeg mesa i ribe, mliječnih i pekarskih proizvoda, smrznutih proizvoda, delikatesa, konzervirane hrane, pića, higijenskih proizvoda za djecu i odrasle, sredstava za čišćenje i drugih, a više informacija o svemu možete potražiti na internetskim stranicama Konzuma.

Svi kupci koji koriste MultiPlusCard ostvaruju posebne pogodnosti i uštede prilikom kupnje sakupljajući bonus kune kojima mogu odmah raspolagati te tako umanjiti iznos svog računa. Uz to im je na raspolaganju i ostvarenje dodatnih ušteda korištenjem ponude kupona naših partnera.

Veliku pažnju Konzum posvećuje i najosjetljivijim skupinama u društvu te tako jednom mjesečno umirovljenicima osigurava popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje. Pored toga, velikim asortimanom proizvoda privatnih marki Konzum svojim kupcima omogućava širi izbor proizvoda po pristupačnim cijenama. Dodatno, zahvaljujući katalogu, posebnim aktivacijama i pogodnostima, kupci svaki tjedan mogu kupiti povoljnije oko 3.500 proizvoda.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap