Kakva podrška: 75-godišnja zvijezda TikToka napravila ‘hrvatski’ kolačić i zabila u Petkovićevu stilu

Milan Dalmacija
14. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Amerikanka Lynn Davis poznata je na TikToku po svom kulinarskom umijeću, kojeg je odlučila iskoristiti za pravljenje kolačića u obliku hrvatske zastave. Za svojih 14 milijuna pratitelja odlučila je pokazati i nogometne vještine zabivši gol u stilu Brune Petkovića.

Amerikanka Lynn Davis napravila je hrvatski kolač i proslavila gol u stilu Brune Petkovića | Foto: Screenshot: TikTok/cookingwithlynja

Da Hrvatska ima sve više simpatizera i izvan granica zemlje, ne računajući dijasporu, pokazala je 75-godišnja Amerikanka Lynn Davis. Ona je zvijezda na društvenoj mreži TikTok, a prati ju 14 milijuna ljudi.

Svoje kulinarsko umijeće, po kojem je nadaleko poznata, odlučila je iskoristiti kako bi kolačićima predstavila svaku od reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u katru. Isto je učinila s Hrvatskom. U kratkom videu je najprije od obične bijele majice napravila dres s brojem 16 kojeg nosi Bruno Petković.

Zatim je držala fige i uz povik “Idemo!” i pjesmu Željka Bebeka krenula raditi jednostavni kolač od tijesta i kreme u boji. Na kraju je napravila malu hrvatsku zastavu.

Ali, to nije sve. Najbolja bakica na svijetu, kako su ju nazvali u komentarima, pokazala je i svoje nogometne vještine. U svom dvorištu je ponovila akciju kod Petkovićevog pogotka protiv Brazila. Čak je, poput njega, skinula i dres. Zatim je pojela kolač i zaključila, opet na hrvatskom, da je – ukusno!

Video, za kojeg je prikupila više od 208.000 lajkova i 7.000 komentara možete vidjeti ispod teksta.

@cookingwithlynja

Team Croatia Cookie 🍪🇭🇷

♬ original sound – Lynja

Copy link
Powered by Social Snap