Iznenađenje unuka povodom 92. rođendana iznenadilo je baku, nije očekivala takav dar

Jelena Ratko
12. kolovoza 2018.
Novosti
A- A+

Baka je na poklon dobila svoj vlastiti mural. Na njemu je, osim njezinog lika, naslikan i njezin najdraži komičar, auto njezina supruga i par stvari koje su joj bliske srcu.

Grafiter i ulični umjetnik Ross Smith iz američke države Ohio, oduvijek je bio jako povezan sa svojom bakom. Povodom njezinog 92. rođendana, odlučio ju je iznenaditi velikim muralom, na kojemu je s njim surađivalo još nekoliko umjetnika.

U samo 14 dana, napravili su pravo remek-djelo koje je baku, kada je došla u kuću i vidjela što je na zidu, zaista iznenadilo. Nije ni čudo, budući da se ekipa zaista potrudila – radili su 16 sati dnevno svaki dan.

“Pa to sam ja”, povikala je iznenađena gospođa kada je, na dan svog rođendana, ugledala sebe na zidu. Osim toga, unuk joj je poklonio i majicu na kojoj stoji natpis: “Danas mi je rođendan, kujo”. On je sebi nabavio istu takvu, druge boje, na kojoj je strelica koja pokazuje u lijevo i natpis: “Danas joj je rođendan, kujo!”.

Umjetnik je i prije objavljivao slike i videe svoje bake na društvenim mrežama, pa je njegove fanove također oduševilo što joj je posvetio mural. Budući da je cijeli internet zna kao baku koja voli rap glazbu, na mural je naslikao i njezin najdraži CD s rap pjesmama, što ju je dodatno oduševilo. Nacrtali su i auto njezinog supruga, Rossova djeda i njezinog najdražeg komičara Chucka Norrisa.

Baka nije mogla doći sebi od uzbuđenja, a Instagram zajednica podržala je lijepu gestu unuka. U komentarima su mnogi ostavili riječi divljenja.

 

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap