Imate staru odjeću marke Varteks koja i dalje dobro izgleda? Prijavite se na nagradnu igru i osvojite 5.000 kuna

Josip Mihaljević
14. studenoga 2018.
Novosti
A- A+

Dugovječna i poznata hrvatska tekstilna tvrtka Varteks ima hit od nagradne igre. Pozvali su ljude da iz ormara izvuku staru odjeću marke Varteks koja i danas dobro izgleda, fotografiraju je i postave u komentare na njihovoj objavi. Sigurni smo kako imate neko starije odijelo ili kaput, a sretnik će osvojiti do 5.000 kuna!

Foto: Pixabay

Varteks želi da probudite uspomene i osvojite njihove vrijedne nagrade.

Tvrtka posluje preko 100 godina, a kao svjedok dugogodišnjoj kvaliteti pozivaju upravo vas:  žele da na njihovoj objavi na Facebooku pošaljete fotografiju nekog starijeg komada Varteks odjeće koji je izdržao zub vremena. Označite objavu s hashtagom #VintageVarteks i #DosljedniKvaliteti.

Nagradna igra traje već tjedan dana, a završava 19.11., jednu minutu prije ponoći. Pet dana je sasvim dovoljno da pronađete neki stariji komad njihove odjeće, ako ste ga, recimo, spremili negdje duboko u ormar ili na tavan.

Objave će rangirati prema originalnosti, kreativnosti te po starosti odjevnog predmeta. Tri sretna dobitnika dobit će poklon bon Varteksa u vrijednosti 5.000, 3.000 i 2.000 kuna za prva tri mjesta.

Dosad su prikupili stotinjak komentara, a sigurni smo kako čitatelji mirovina.hr mogu pomesti konkurenciju. Sretno!

P.S.

Ako se želite uključiti u nagradnu igru, najbolje je da kliknete na poveznicu na kraju njihove objave gdje su detaljno napisana pravila nagradne igre, kao i kriteriji ocjenjivanja.

Imate staru odjeću marke Varteks koja i dalje dobro izgleda? Prijavite se na nagradnu igru i osvojite 5.000 kuna
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap