Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje želi zakupiti veliki poslovni prostor u Dubrovniku

Jasmina Grgurić Zanze
9. ožujka 2024.
Novosti
A- A+

Veliki poslovni prostor u Dubrovniku želi zakupiti Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje. Potreban im je, kažu, za pohranu dokumentarnog i arhivskog gradiva. Natječaj je objavljen ovih dana, a traže čitav niz uvjeta koje prostor veličine između 300 i 400 četvornih metara, u jednom od najljepših gradova na svijetu, mora zadovoljavati.

HZMO traži veliki poslovni prostor u Dubrovniku | Ilustracija/ Pixabay

HZMO traži veliki poslovni prostor u Dubrovniku | Ilustracija/ Pixabay

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje objavio je javni natječaj kojim želi zakupiti poslovni prostor u Dubrovniku. Prostor bi tamošnjoj ispostavi HZMO-a služio za pohranu dokumentarnog i arhivskog gradiva. Prostor koji traže prilično je velik pa su tako naveli površinu između 300 i 400 četvornih metara. Za njega su spremni potpisati ugovor na najmanje tri godine. Uz kvadraturu raspisali su i čitav niz ostalih uvjeta koje budući prostor mora zadvoljavati.

– Na internetskim stranicama HZMO-a objavljen je javni natječaj za uzimanje u zakup poslovnoga prostora u svrhu pohrane dokumentarnog i arhivskog gradiva Područnog ureda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Dubrovniku. Predmet javnog natječaja je uzimanje u zakup poslovnoga prostora na području grada Dubrovnika površine između 300 m2 i 400 m2 u svrhu pohrane dokumentarnog i arhivskog gradiva Područnog ureda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Dubrovniku. Sklapanje ugovora o zakupu je na određeno vrijeme od tri godine, uz mogućnost produženja. Krajnji rok za predaju ponuda je 20. ožujka 2024. godine, objavio je danas Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje.

Odluku o najmu prostora donijeli su još u veljači, a danas je i službeno počelo prikupljanje ponuda. Javno otvaranje ponuda održat će se 25. ožujka u 10 sati u prostorijama Zavoda u Zagrebu. Javnom otvaranju ponuda mogu prisustvovati samo ponuditelji osobno ili opunomoćeni predstavnici ponuditelja.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap