Glumica Mirjana Karanović dobila kaznenu prijavu: Teško je ozlijedila 82-godišnju susjedu svoje majke

Milan Dalmacija
30. listopada 2022.
Novosti
A- A+

Glumica Mirjana Karanović zaradila je kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda 82-godišnjoj susjedi svoje majke. Ističe kako je sve bio splet nesretnih okolnosti te da je nastradala žena podigla čitavu hajku protiv njene majke, tražeći da je se smjesti u dom.

Glumica Mirjana Karanović | Foto: Screenshot: YouTube/Nova S

Popularna srpska glumica, 65-godišnja Mirjana Karanović zaradila je kaznenu prijavu nakon ispitivanja u Osnovnom javnom tužiteljstvu u Beogradu. Tereti ju se da je u četvrtak verbalno i fizički napala susjedu svoje majke, 82-godišnju S.S. te joj nanijela teške tjelesne ozljede. Susjeda je nakon svađe zadobila prijelom kuka i frakturu bedrene kosti.

– Mamina susjeda mi je došla na vrata i zahtijevala da je pošaljem u starački dom, htjela ona to ili ne. Rekla je da moram. Njen sin je cijelo vrijeme bio uz nju, smirivao ju je i govorio joj da ide. Rekla sam da nemam o čemu razgovarati s njima. O mojoj majci brinu dvije žene koje dolaze prije i poslije podne. Ona me nije htjela slušati. Dolaze svaki dan jer ja ne mogu. Ja nisam u takvoj situaciji da se toliko brinem za nju. Onda je počela govoriti da je moja mama luda, da će ih sve zapaliti, posvjedočila je Karanović za Telegraf.

Splet nesretnih okolnosti

Dodala je da je njena majka zaista prije nekoliko dana zaboravila ugasiti štednjak, zbog čega se osjetio dim. No, u strahu od nevolje ga otada nije palila. Pokušala je to objasniti i susjedi, koja ju je potom, po njenim riječima, počela čupati za majicu.

– Htjela sam maknuti tu ruku koju je držala i onda se spotaknula i pala. To je splet okolnosti. Nisam to namjerno učinila. Bilo je baš neugodno i burno. Ja sam ju podignula i pričekala sam da stigne Hitna. Sin ju je smirivao: ‘Nisi to trebala raditi’. Poslije mi se ispričao i rekao da ipak natjeram majku u dom i sada mnogo ljudi u zgradi… Nastala je cijela urota… Ta žena je digla cijelu hajku protiv nje. Ne znam koji je razlog. To je neka paranoja. Ja sam se njoj ispričala i rekla sam da mi je žao, ali da je pretjerala, tvrdi glumica.

Urota protiv majke

Ističe da njena majka ima 90 godina, ali je sasvim fizički i psihički sposobna, za što ima i potvrdu neurologa. Dodaje da joj je ista susjeda zaprijetila da će joj dovesti liječnika koji će njenu majku proglasiti ludom. S.S. je čak išla na policiju te u Centar za socijalnu skrb prijaviti njenu majku, no ondje su je odbili, poručivši da se ne bave takvim stvarima. Nakon svađe, 82-godišnjakinja je zadržana u bolnici.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap