Filmska potjera: Umirovljenik u Varaždinu biciklom lovio kradljivca iz trgovine

Jasmina Grgurić Zanze
25. veljače 2021.
Novosti
A- A+

Kako to izgleda kada savjesni stariji građani preuzmu pravdu u svoje ruke, pokazao je jedan hrabri 69-godišnji umirovljenik u Varaždinu. Nije se mogao pomiriti s bijegom mladića koji je ukrao stvari iz trgovine pa ga je jurio na vlastitom biciklu.

Ilustracija: Rawpixel

Varaždinski umirovljenik (69) upustio se u pravu filmsku potjeru kako bi zadovoljio pravdu. Godine ga nisu spriječile pa je odmah sjeo na svoj bicikli i pojurio za mladim kradljivcem koji je bježao iz trgovine s ukradenim stvarima. No, stvari baš i nisu protekle tako glatko, jer je zadobio i ozlijede.

biciklista
Automobilom se zabio u umirovljenika na biciklu: Kaznu plaćaju i jedan i drugi

“U utorak, 23. veljače oko 16.30 sati u trgovini u ulici Gustava Krkleca u Varaždinu, 25-godišnjak je otuđio raznu robu i pobjegao iz trgovine. Za njim je krenula zaštitarka trgovine, a potom i 69-godišnji građanin koji se nalazio u blizini i na biciklu pratio počinitelja. Sustigavši ga, rekao mu je da vrati otuđene predmete, na što se isti oglušio i fizički napao 69-godišnjaka te ga udarao rukama po glavi i prsima” – izvijestila je Policijska uprava Varaždinska.

Srećom, u tom trenutku u pomoć 69-godišnjaku priskočio je 56-godišnjak i zadržao 25-godišnjaka do dolaska zaštitarke. Ona mu je oduzela otuđene predmete, nakon čega je ponovno pobjegao. Ipak, pronašli su ga policijski službenici i doveli u Policijsku upravu na kriminalističko istraživanje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap