Evo zašto umirovljenike zovemo mudrima: Pogledajte odgovore na pitanje o odgoju njihovih unuka

Josip Mihaljević
27. lipnja 2018.
Novosti
A- A+

Prije nekoliko dana, jedna naša čitateljica nam je poslala zanimljivo pitanje. Zanimalo ju je što učiniti u situaciji ako ona misli da njena kćer radi greške u odgoju. Mi smo je zamolili možemo li anonimno objaviti njeno pitanje na Facebook stranici mirovina.hr, kako bi vidjela kako se drugi umirovljenici  nose s ovim problemom. Odgovori su uistinu fantastični!

poruka umirovljenice

Nakon što smo dobili dopuštenje, postavili smo pitanje na Facebook stranicu našeg portala. Nije nas iznenadilo što se u vrlo kratkom roku u komentarima izrodila prava rasprava, ali smo bili oduševljeni odgovorima.

Umirovljenice, mahom bake, ponudile su svoje gledanje situacije. Najveći broj njih se “svrstao” na stranu majke, budući da su i one odgajale svoju djecu načinom za koje su one tada smatrale da je najispravniji.

Izdvojili smo nekoliko najzanimljivijih odgovora!

 

 

Naravno, bilo je i komentara koji se ne slažu s “modernim” načinom odgajanje djece. I to nije nipošto krivo, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ali što se tiče odgoja, umirovljenici kažu da je najbolje sve prepustiti roditeljima.

Negativnih komentara nije bilo previše, a izdvojili smo ova dva:

 

 

 

To ne znači da bake ili djedovi ne mogu pružiti koristan savjet, dapače. Ali zadnju riječ imaju roditelji. Uostalom, jedna baka je dala možda najbolji komentar na objavi: Roditelji su za odgoj, a bake za razmazit i točka!

Cijelu raspravu možete pročitati na sljedećem linku:

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap