Evo kada bi se trebala održati sučeljavanja između Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović

Josip Mihaljević
27. prosinca 2019.
Novosti
A- A+

Mala pauza za božićne dane je gotova, a i dalje aktualni predsjednički kandidati kalkuliraju kako odraditi ostatak kampanje. Po svemu sudeći, čini se da ćemo gledati minimalno tri, a možda i četiri sučeljavanja između Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović.

Snimak zaslona/Youtube

Sve tri nacionalne televizije i jedna kabelska pozvale su dvoje kandidata na sučeljavanje, piše Jutarnji.hr. Iz oba tabora potvrđeno je kako pristaju na sučeljavanje.

Prvo od njih, ali i najnesigurnije, moglo bi se održati već danas i to na N1 televiziji. Oni su uputili poziv kandidatima da se sučele danas, no ta debata bi bila emitirana tek u nedjelju 29. prosinca u sklopu emisije ‘Točka na tjedan’.

Gotovo sigurno imamo tri televizijske debate

suceljavanje
Tko je pobjednik jučerašnjeg sučeljavanja? Škoro je definitivno izgubio

Zoran Milanović ranije je iznio prijedlog da se održi jedno sučeljavanje koje bi prenosile sve tri televizije, no to je u ovom trenutku najmanje izgledna mogućnost.

Ako se današnja debata na N1 televiziji ne ostvari, prva od njih trebala bi biti ona na RTL-u 30. prosinca. Hrvatska radiotelevizija svoju će organizirati 2. siječnja 2020. godine, a dan prije izborne šutnje kandidati bi se trebali sučeliti i na Novoj TV, te u radijskoj emisiji Poligraf.

Debate će trajati od 60 do 90 minuta.

Podsjetimo, jedino sučeljavanje u prvom krugu sa svih 11 kandidata organizirao je HRT, a pohvalili su se i s brojkom od 700.000 gledatelja. Sučeljavanje se paralelno moglo pratiti i na internetskom servisu HRT-a (HRTi), kao i na Youtube kanalu Hrvatske radiotelevizije, gdje je prvo sučeljavanje skupilo gotovo 300.000 pregleda.

NOVO, 14:30:

Debata se danas svakako neće održati na N1 televiziji, no kandidati su dobili novi poziv da snage odmjere u emisiji Točka na tjedan, uživo u nedjelju u 9:00 sati.

Evo kada bi se trebala održati sučeljavanja između Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap