Epizoda iz Mućki u stvarnom životu: Del Boy doznao da ima 52-godišnju kćer i unuka

Milan Dalmacija
30. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Glumac David Jason, odnosno Del Boy, glavni junak popularne serije Mućke, nedavno je saznao da ima 52-godišnju kći. Uz to, ona ima 10-godišnjeg sina, pa je iznenađenje tim veće, jer je glumac postao i djed. Srećom, brzo su se zbližili, a kći i unuka dobro je prihvatila i njegova sadašnja supruga i mlađa kćer.

Glumac David Jason najpoznatiji je po ulozi Del Boya u seriji Mućke | Foto: Screenshot: YouTube/BBC Studios

Popularni Del Boy iz legendarne serije Mućke, pravim imenom Sir David Jason, ispisao je epizodu iz stvarnog života koja bi se bez problema mogla naći i u toj seriji. Naime, ovaj je 83-godišnjak nakon pune 52 godine saznao da ima kći. Ali, to nije sve! Njegova kći, Abi Harris ima 10-godišnjeg sina Charlieja, pa je Del Boy doznao i da je djed, piše Mirror.

– Premalo je reći da je sam bio iznenađen kad sam saznao da imam odraslu kćer iz veze od prije mnogo godina. No, kad sam procesuirao vijest, mogu reći da sam bio presretan što sam je konačno upoznao pa se sada nalazimo kad god možemo, rekao je Jason.

Abi Harris plod je kratkotrajne romanse Davida Jasona i glumice Jeniffer Hill, koju je ljubio još u sedamdesetima. On je od 2005. godine u braku s Gill Hinchcliffe s kojom ima 22-godišnju kćer Sophie.

– Moja supruga Gill i kći Sophie pružile su mi veliku potporu i bile su pune razumijevanja. Prihvatile su Abi i poželjele dobrodošlicu i njoj i njezinu sinu u našu sada proširenu obitelj, rekao je Del Boy.

Britanski mediji pišu da su on i njegov unuk Charlie proveli Božić zajedno u glumčevoj kući u Buckinghamshireu. Jason, inače nositelj viteške titule Sir od 2005. godine, zamolio je medije za privatnost dok se pokušava zbližiti i upoznati s kćeri i unukom.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap