Večeras nećemo znati kakvo je Stanje nacije: Emitiranje odgođeno, Zoran Šprajc poslao poruku

Milan Dalmacija
26. kolovoza 2022.
Novosti
A- A+

Emisija Stanje nacije na RTL-u večeras neće biti emitirana. Razlog su zdravstveni problemi popularnog voditelja i urednika Zorana Šprajca.

Zoran Šprajc u emisiji Stanje nacije. | Foto: Facebook/Zoran Šprajc, RTL

Večeras je ponovno na RTL-u trebalo krenuti emitiranje emisije Stanje nacije. No, njen urednik i voditelj Zoran Šprajc na Facebooku je obznanio da se sve odgađa za sljedeći tjedan, zbog zdravstvenih razloga.

– Terapija već daje prve rezultate i trebali ste ih vidjeti večeras u 22.15, ali nažalost nakon terapije glave jutros se pokazala potreba za terapijom grla i povišene temperature. Kažu da će potrajati par dana, ali kad nakon toga progovorim, neću stati do kraja sezone 🙂 Vidimo se idući petak u 22.15!, poručio je Šprajc na Facebooku.

Stanje nacije se počelo emitirati u svibnju ove godine, nakon Šprajcova odlaska s RTL Direkta. Riječ je o političkoj satiri, formi kojom je ovaj 54-godišnjak uvijek začinjavao informativne emisije koje je vodio. U Stanju nacije Šprajc zapravo ironično i sarkastično obrađuje teme od društvenog značaja te postavlja relevantna pitanja. Dovoljno je reći da su mišljenja gledatelja već nakon prve emisije bila podijeljena.

Alegro

Mahunarke, orašasti plodovi i suho voće
Sniženo 20%
Provjerite i uštedite

Podravka

Odabrani proizvodi
Sniženo 25%
Provjerite i uštedite

Rubel

Deterdžent za rublje, 9 kg
69,99 kn
9,29 €
Prelistajte katalog
Večeras nećemo znati kakvo je Stanje nacije: Emitiranje odgođeno, Zoran Šprajc poslao poruku
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap