Dugogodišnja HRT-ova urednica postala baka u 50. godini: “Dogodila mi se ljubav na prvi pogled”

Josip Mihaljević
28. prosinca 2018.
Novosti
A- A+

HRT-ova urednica i voditeljica Tončica Čeljuska nije mogla poželjeti bolji Božić od ovoga – u 50. godini postala je baka. Svoju sreću nije mogla sakriti ni na društvenim mrežama gdje je s ponosom izjavila kako joj se dogodila ljubav na prvi pogled.

toncica celjuska

Foto: Tončica Čeljuska | Youtube screenshot

“Moj život je od ovog Božića bogatiji za jedno novo voljeno biće, jednu preslatku curicu. Na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši božićni poklon koji sam ikada dobila”, napisala je dugogodišnja HRT-ova urednica i voditeljica Tončica Čeljuska. Prinova je došla točno na Božić i sigurni smo kako će joj ovo biti jedan od najljepših.

Unuku je dobila od svoje starije kćeri Anuške, a još uvijek je pod dojmom, piše slobodnadalmacija.hr.

“Neobičan je to i poseban osjećaj. Nevjerojatno je kako vam to malo biće koje se tek pojavilo tako brzo postane centar svijeta. Svi su u obitelji oduševljeni i ne možemo je se nagledati. Odjednom si potpuno zaokupljen tim slatkim stvorenjem i sve drugo je sporedno. Imati malu bebu u obitelji najveća je sreća. A biti mlada baka je fenomenalno jer imali ičeg ljepšeg nego uživati u sreći svog djeteta i novom životu koji je tek stigao” uzbuđeno je ispričala novinarima Slobodne Dalmacije.

Čim je čula za prinovu otišla je u Švicarsku, gdje joj kći trenutačno stanuje, a otkrila je kako su se za ime odlučili jer je to dobra kombinacija imena roditelja – Anuška i Michel.

Knjige i knjige su napisane o sreći i promjeni koja nastaje u čovjekovom životu u trenutku kada postane roditelj, a prema iskustvu HRT-ove novinarke, i osjećaj kada prvi puta upoznate svoju unuku definitivno ulazi u konkurenciju najvažnijig događaja u životu.

 

 

Dugogodišnja HRT-ova urednica postala baka u 50. godini: “Dogodila mi se ljubav na prvi pogled”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap