Doznajemo gdje možete nabaviti nešto jeftinija božićna drvca, ali budite brzi

Ana Kanazir
23. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Zagrebački holding je na svojem Facebook profilu objavio vrlo zanimljivu informaciju. Naime, u Vrtnom centru Zrinjevac u tijeku je rasprodaja božićnog asortimana koja traje do isteka zaliha. Moći ćete tako kupiti jeftinije borove, ukrase, kao i popularnu biljku Božićnu zvijezdu.

iglice bora

Iglice bora | foto: Pixabay, TanteTati

Ove godine cijene božićnih drvca su skuplje za 10 do 20 posto, dok će cijena ovisiti o visini i o vrsti drvca, a mogu se kupiti na različitim lokacijama, o čemu smo pisali ovdje. Ipak, ako želite malo uštedjeti, Vrtni centar Zrinjevac nudi sniženje od čak 20 posto na borove, ali i druge božićne stvari.

Analizirali smo koliko koštaju borovi i gdje se nalaze najjeftiniji: Cijene se kreću do 600kuna

Tako se navedeno sniženje odnosi na borove u loncu (Abies nordmanniana, Picea pungens), rezane borove (Abies nordmanniana), kao i na božićni asortiman, odnosno ukrase kao što su umjetni borovi, lampice, kuglice i girlande.

Osim toga, moći ćete kupiti i Božićnu zvijezdu vlastite proizvodnje po cijeni od 20 kuna. Jeste li znali da ova biljka može doći u različitim bojama, ali i da joj je potrebna posebna njega? Više možete pročitati ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap