Dođite na radionicu i naučite kako spriječiti bolesti srca i krvnih žila

Jasmina Grgurić Zanze
6. listopada 2020.
Novosti
A- A+

Prvu radionicu za umirovljenike održat će sutra profesor doktor znanosti Zdravko Babić. Tema je ateroskleroza, a starijim osobama ovo događanje uvelike može pomoći da nauče kako razumjeti pa onda i spriječiti bolesti srca i krvnih žila kao najučestalijih i najopasnijih bolesti u zlatnim godinama.

Ilustracija: Rawpixel

Prva radionica za umirovljenike održava se sutra, 7. listopada s početkom u 17 sati u prostorijama Košarkaškog kluba Dinamo Zagreb na Rudeškoj cesti 71. Tema je ateroskleroza, a o njoj će govoriti profesor doktor znanosti Zdravko Babić, kardiolog i predavač na kineziološkom fakultetu.

Udruge za projekte namijenjene umirovljenicima dobile 25 milijuna kuna

Radionica pod nazivom “Ateroskleroza kod osoba starije dobi i koraci u prevenciji” umirovljenicima će, poručuju organizatori, pomoći u razumijevanju i sprječavanju bolesti srca i krvnih žila.

Za besplatno sudjelovanje na radionici potrebno se prijaviti, jer je broj sudionika ograničen. Učiniti to možete na broj 0989474841 ili na mail [email protected]. Sve prijave do popunjenja mjesta bit će uzete u obzir.

“Dođite i educirajmo se svi zajedno u svrhu unaprjeđenja kvalitete života” – poručuju organizatori iz Košarkaškog kluba Dinamo Zagreb.

Radionica se održava u sklopu projekta financiranog bespovratnim sredstvima iz EU fondova “Pridruži se – aktivni u mirovini”.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap