Djed monstrum bludničio nad unukom, dobio samo uvjetnu kaznu

Jasmina Grgurić Zanze
29. svibnja 2020.
Novosti
A- A+

Tri godine prošlo je otkako je 64-godišnjak s bjelovarskog područja seksualno zlostavljao vlastitu unuku. Ovih je dana pravomoćno i osuđen, ali samo na uvjetnu kaznu zatvora u kojemu, dakle, neće završiti zbog bludnih radnji nad djevojčicom koja je zbog traume završila na psihijatrijskom liječenju.

Ilustracija: Pixabay

D.S. (64) ovih je dana na bjelovarskom sudu pravomoćno osuđen na uvjetnih sedam mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine zbog bludnih radnji na štetu vlastite unuke. Djeda se teretilo za kazneno djelo protiv spolne slobode. Proglašen je krivim jer je tijekom ožujka 2017. godine, u namjeri zadovoljenja svog spolnog nagona, iskoristio odsutnost odraslih ukućana i dirao svoju maloljetnu unuku, piše Bjelovar live.

Umirovljenik iz Rijeke zlostavljao djevojčicu od njega mlađu 64 godine!

Djed je ušao u sobu svoje unuke u trenutku kada nikoga osim njih dvoje nije bilo kod kuće. Unuku je zagrlio, poljubio, jednom rukom dirao po grudima, a drugom po spolovilu, piše u optužnici.

Unuka je sa suzama u očima majci rekla da je više ne ostavlja samu s djedom. Majka ju je zabrinuto upitala zašto je to rekla, a onda se kći potpuno otvorila. Na kraju se doznalo da ju je djed seksualno uznemiravao.

Otkako su roditelji djevojčice saznali za počinjene bludne radnje, obitelj više ne kontaktira s djedom. Maloljetna djevojka je zbog traume završila u Psihijatrijskoj bolnici za djecu i mladež.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap