Dirljiva priča: Hrvatski nogometaš odvezao umirovljenicu u 70 kilometara udaljenu bolnicu

Matej Markovinović
18. veljače 2023.
Novosti
A- A+

Dirljiva priča stiže sa sjevera Španjolske, gdje je hrvatski reprezentativac Ante Budimir, srčano pomogao jednoj umirovljenici. Naišao je na nju dok je čekala taksi koji se nije pojavljivao i odvezao ju je na pregled u bolnicu udaljenu 70 kilometara.

Ante Budimir i umirovljenica Mari Carmen Sierra Castillo. Screenshot: Instagram

Ante Budimir, hrvatski reprezentativac koji trenutno igra za nogometni klub Osasuna, pomogao je Mari Carmen Sierri Castillo, 78-godišnjoj umirovljenici oboljeloj od raka dojke, da stigne na vrijeme u bolnicu na sjeveru Španjolske. Kćer umirovljenice Myriam zahvalila se nogometašu na društvenim mrežama, a o svemu su izvijestili i španjolski mediji.

Naime, umirovljenica Mari već 32 godine boluje od raka dojke te redovito odlazi u bolnicu koja joj je udaljena 70 kilometara od mjesta stanovanja. Glavno prijevozno sredstvo joj je taksi, ali ovoga se puta nikako nije pojavljivao. Nakon nekog vremena, pojavio se Budimir i ponudio se da ju odveze u bolnicu.

Tijekom podužeg putovanja, shvatili su da su susjedi i razgovarali su o obitelji i situaciju u klubu Osusani, čija je Mari inače strastvena navijačica. Umirovljenica je na vrijeme stigla na pregled u bolnicu i kasnije je sve ispričala svojoj kćeri, koja je ostala oduševljena cijelim događajem.

“Mislim da nisam nikada podijelila nešto ovako intimno i vezano za obitelj na društvenim mrežama. Ne znam ni sama zašto ovo sada radim, možda zbog suzbijanja straha, da se isplačem ili naprosto izbacim iz sebe sve što osjećam. Ova priča s Budimirom je istinita. Svaka čast Osusani što dovodi u klub dobre ljude, a ne zvijezde”, napisala je kćer umirovljenice na Instagramu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap