Cijene kestena su ove godine vrlo visoke, a donosimo koliko ćete morati izdvojiti za sezonske namirnice na tržnici

Ana Kanazir
7. listopada 2023.
Novosti
A- A+

Kesteni su mnogima omiljena jesenska namirnica, ali ove godine za njih treba odvojiti poveći iznos novca. Točnije, u trgovinama će kilogram kestena koštati oko sedam eura, dok ćete na ulici trebati izdvojiti od tri do osam eura, ovisno o mjerici koju uzimate. Uz to, donosimo vam i cijene sezonskog voća i povrća na tržnici Dolac.

Pečeni kesteni

Pečeni kesteni | Foto: Mirovina.hr

Cijene određenih namirnica su i dalje visoke, a ovdje spadaju i mnogima omiljeni kesteni. Ako kupujete kestene, za njih ćete tako morati izdvojiti između tri i osam eura. Neki bi rekli da se isplati jer su pečeni kesteni napravljeni po receptu iz ovog teksta stvarno najbolji, dok su za neke ipak ovo previsoke cijene. Uz to, donosimo vam i cijene određenog voća i povrća na tržnici Dolac.

Kesteni se mogu jesti kuhani ili pečeni, ali ako ih želite napraviti, morat ćete ih i pošteno platiti. Provjerili smo kako se kreću cijene na ulici, ali i u trgovinama. Uz to, istražili smo i kakve su cijene sezonskog voća i povrća kao što su mandarine, žižule ili pak krumpira. Sve možete vidjeti u galeriji ispod:

Copy link
Powered by Social Snap