Čestitamo! Španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon postala je majka u 69. godini

Milan Dalmacija
30. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon, poznata po vezi s Davorom Šukerom, u 69. godini postala je majka. Njoj je surogat majka rodila kći Anu u Miamiju. Španjolski mediji uhvatili su je kako izlazi iz bolnice u tom američkom gradu s bebom u naručju.

Bivša djevojka Davora Šukera, Ana Obregon postala je majka u 69. godini. | Foto: Screenshot: YouTube/Espana Diario

Popularna španjolska glumica i televizijska voditeljica Ana Obregon u 69. godini života postala je majka. Ona je domaćoj javnosti prije svega poznata kao bivša djevojka nogometaša Davora Šukera.

Njoj je u Miamiju surogat majka rodila kći koja se također zove Ana. Španjolski portal Hola! snimio je Obregon kako izlazi u invalidskim kolicima i s bebom u rukama iz bolnice u Miamiju. Dodaju da se teško mirila s gubitkom sina Alexa koji je 2020. godine preminuo od raka.

Njenu ljubav s Davorom Šukerom opisivali su kao romantičnu i strastvenu iako je ona 13 godina starija. Ipak, romansi je kraj bio kad je on potpisao za Arsenal i preselio se u Englesku. Medijima kruži njena priča o prosidbi zbog koje se umalo ugušila. Naime, Šuker je zaručnički prsten stavio u čašu vina koju je ova popila naiskap, a prsten joj je zapeo u grlu. Unatoč tomu, Obregon je često navodila kako je ostala u dobrim odnosima sa Šukerom, a čestitala mu je i rođendan koji pada na Novu godinu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap