Čazma ima poseban tjedan za umirovljenike: Čeka ih red zdravstvenih pregleda, red plesa i red ljubavi

Ana Kanazir
10. veljače 2023.
Novosti
A- A+

U sklopu Valentinova mnogi imaju posebno organizirane događaje za umirovljenike. Među njima je i Čazma koja trenutnim i budućim članovima Udruge umirovljenika nudi niz zanimljivih aktivnosti. Umirovljenici u Čazmi za Valentinovo tako mogu dobiti besplatne preglede, ali i ples. Ipak, postoji jedan uvjet.

Foto: Unsplash

U subotu se obilježava Svjetski dan bolesnika pa će se u sklopu njega umirovljenicima od 8 sati ujutro u Domu umirovljenika u Čazmi besplatno mjeriti tlak i šećer u krvi, a u nedjelju će od 16 sati Matica umirovljenika organizirati zabavu uz glazbu i Ples srca.

U Slavonskom Brodu umirovljenici mogu na ples, a omogućena im je još jedna besplatna aktivnost

Osim toga, u tjednu pred nama će aktivisti posjetiti bračne parove članove Matice koji ove godine obilježavaju 50 i više godina braka. Treba napomenuti kako u aktivnostima mogu sudjelovati umirovljenici u Čazmi iz Udruge umirovljenika, ali i oni koji tek planiraju uplatiti godišnju članarinu od deset eura.

Ne zaboravite da i u drugim gradovima misle na svoje umirovljenike za Valentinovo. Tako se u Osijeku i Vukovaru održavaju posebne proslave za umirovljenike koji slave 50 godina braka, dok umirovljenici u Slavonskom Brodu mogu jednom mjesečno besplatno uživati u plesnim večerima, o čemu smo pisali ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap