Okrugla godišnjica: Osijek će prirediti proslavu za sve parove koji slave zlatni pir

Ana Kanazir
19. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Grad Osijek je odlučio iznenaditi supružnike koji su u braku dugi niz godina organizacijom posebne proslave ljubavi 14. veljače. Tako se pozivaju bračni parovi s područja Osijeka koji su se vjenčali tijekom 1972. godine pa sve do 31. siječnja 1973. godine da se jave na jedan od ponuđenih načina.

Pixabay

Kako bi se prijavili, parovi moraju ispuniti prijavnicu koja se nalazi ovdje, ali i priložiti tražene dokumente. Rok prijave je 31. siječnja, pa ako želite slaviti ljubav i zlatni pir, morate malo požuriti. Proslava je simbolično organizirana na Valentinovo.

Prijaviti se možete na e-mail adresu [email protected] ili pak osobnim dolaskom na adresu u Upravni odjel za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo, Ulica Ruđera Boškovića 1, a dokumenti i prijavnica se mogu poslati i na adresu Grada Osijeka.

Kod prijave treba priložiti i prijavni obrazac, vjenčani list ili izvod iz matične knjige vjenčanih, ne stariji od mjesec dana od dana raspisivanja javnog poziva, osobnu iskaznicu i potvrdu poslovne banke o broju tekućeg računa ili presliku kartice tekućega računa.

Kako je navedeno na stranici Grada Osijeka, oni koji su zainteresirani mogu doći na posebnu proslavu koja će se održati 14. veljače, a pozvani će biti i oni koji su 50 godina braka obilježili 2021. godine, ali nisu imali proslavu zbog epidemioloških mjera.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap