Bloger Krule: “Baba mrtva ‘ladna uđe ispred mene u red na kasi”…

Jasmina Grgurić
10. veljače 2020.
Novosti
A- A+

Još jednom od svojih redovnih objava u nizu, brojne obožavatelje na društvenim mrežama dobro je nasmijao poznati hrvatski satiričar Jadranko Hodak. Bloger Krule ovoga se puta dotaknuo “baba”. Jednu od onih situacija guranja preko reda na blagajnama uspješno je uspio spojiti s koronavirusom. Prije nego što se naljutite zbog pogrdnog naziva “baba” pročitajte cijeli status.

Satiričar Jadranko Hodak (Snimak zaslona: Youtube/Bloger Krule)

Popularni Bloger Krule uspio je nasmijati pratitelje na društvenim mrežama još jednim satiričnim prikazom zbilje u Hrvatskoj. Na meti su mu se našle gospođe koje se na blagajni guraju preko reda, a pogrdno nazvane “babe” zbog takvog je ponašanja otjerao – koronavirusom!

Bloger Krule nasmijao objavom o povećanju mirovina za vrlo simboličnih 69 kuna

“Neki dan nekva baba mrtva ladna uđe ispred mene u red na kasi. Aj da je pitala, pustio bi je… i ne bi je zvao “baba”, ovako je baš baba.

Uzmem mobitel… odem na izbor za melodiju zvona… stisnem već postavljeno zvono… melodija udara… ja se ko fol javljam:

– Halo prijatelju… (kašljem)… evo ide jebiga!… (kašljem)… ma nisam ti se javio jer evo jučer (kihnem) došao iz Kine! (kašljem) Ajd nazoven te samo da izađem iz trgovine (kihnem)

Ode baba iz reda van

Fala Kina!” – napisao je Bloger Krule.

Objavom je nasmijao više od 14 tisuća građana, a nisu izostali ni brojni komentari.

“Ne ponašaju se samo babe tako. I djeca i mladi oba spola isto se nepristojno ponašaju . Da je ta baba u djetinjstvu bila pristojna i sada bi” – napisala je gospođa Mirjana.

“Ma nešto razmišljam ako se riječ baba tako često koristi pogrdno, kako pogrdno opisati starog muškarca? Stari prdonja možda?” – nije pravo bilo Lalini.

Većina ga je ipak pohvalila da mu je ideja odlična te da će je primijeniti u sličnim situacijama dok čekaju u redu.