Bizarno: 80-godišnja Iris udaje se za 45 godina mlađeg muškarca

Jasmina Grgurić
28. siječnja 2020.
Novosti
A- A+

U ovoj ljubavnoj priči akteri su 80-godišnja Iris Jones i 35-godišnji Mohamed Ahmed Irbriham. Novopečeni par planira vjenčanje, vezu se već konzumirali, a iza nje, kako tvrde, ne stoji nikakav materijalni ni praktični interes. Dodajmo samo da su se upoznali putem – Faecebooka.

Britanska umirovljenica, 80-godišnja Iris Jones planira vjenčanje sa svojim 45 godina mlađim dečkom. Upoznala ga je preko Facebooka, a čak je 10 godina starija od njegove majke. No, prvi put kad je ugledala 35-godišnjeg Muhameda Ahmeda Ibrihama, zaljubila se preko glave, piše Mirror.

Živi od 1.770 kuna tjedno, ali ima i vrijednu kuću

Novinarima je ispričala kako je pala na nezaposlenog Egipćanina. Samo četiri dana nakon upoznavanja, vrlo kratku vezu željeli su okruniti brakom u Kairu, ali nisu to mogli učiniti jer nisu imali potrebnu papirologiju. Iris stoga sada štedi kako bi se mogla vratiti u Kairo i vjenčati se, iako se njezina obitelj tomu strogo protivi. Pritom tvrdi kako on s njom nije zbog novca ili da bi dobio putovnicu za Veliku Britaniju.

“Ako se ženi sa mnom zbog novca, jako će se razočarati, jer živim samo od mirovine. Iskrena sam i poštena i odmah sam mu rekla da ne može živjeti od mog novca” – rekla je Iris Jones.

Njezina mirovina iznosi 200 funti, odnosno oko 1.770 kuna tjedno, radila je kao čistačica, a u vlasništvu ima kuću koja vrijedi gotovo dva milijuna kuna. Mohamed je pak dao otkaz na poslu navodno jer mu šef nije dao slobodno da posjeti Iris, a ima nešto ušteđevine.

“Ljubav ne poznaje godine i granice”

Dok su vrijeme provodili skupa u Kairu, kazala je, odlazili su u restorane i račune plaćali pola-pola. Muhamed joj je navodno obećao potpisati predbračni ugovor, jer on ne želi njezinu kuću, nego nju.

Može im biti prabaka: Ima 83 godine, a za zabavu traži samo mlađe od 35

Fatalni susret dogodio se u studenom prošle godine, kada ju je mladić dočekao na aerodromu. Iznenadila se koliko je visok, a on joj je odmah uputio ogroman zagrljaj. Ljubav su vodili samo nekoliko sati kasnije, a umirovljenica je to iskustvo opisala kao nezaboravno, rekavši da se ponovno osjećala kao djevica. Ljubav nije vodila punih 40 godina, otkako se razvela od bivšeg muža koji ju je optužio da je frigidna, no sada zna da nije.

“Ovo nema veze s novcima. Nije novac sve, ne može ti kupiti sreću. Ljubav ne poznaje godine i granice. Iris i ja se razumijemo jako dobro i nadopunjujemo. Ne zanima me što drugi misle već samo ono što ja osjećam. Iris je prekrasna i strastvena – izjavio je Mohamed za britanski Mirror.

Bizarno: 80-godišnja Iris udaje se za 45 godina mlađeg muškarca
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap