Baby Lasagna osvojio i starije građane: Pogledajte kako plešu na ‘Rim Tim Tagi Dim’

Jasmina Grgurić Zanze
16. travnja 2024.
Novosti
A- A+

Baby Lasagna osvojio je srca i mladih i starih koji ga podržavaju uoči njegovog nastupa na Eurosongu. Na poziv HRT-a za vikend su na hit ‘Rim Tim Tagi Dim’ zaplesali policajci, balerine, vatrogasci, poštari, a mladima su se u plesu pridružili i stariji građani. Jedna gospođa plesala je sa štakom u ruci, a stariji gospodin pokazao je zavidne plesne korake. Oboje su dobili podršku mladih na društvenim mrežama.

Rim tim tagi dim zaplesali i stariji građani | Tik Tok HRT

Na hit Baby Lasagne zaplesali i stariji građani | Tik Tok HRT

Hrvatsku će na ovogodišnjem Eurosongu, koji se održava u švedskom Malmöu od 7. do 11. svibnja,  nakon uvjerljive pobjede na Dori predstavljati Baby Lasagna. Iza neobičnog umjetničkog imena stoji karizmatični 28-godišnji Marko Purišić koji je osvojio podršku javnosti. Naime, dok su se lani lomila koplja oko Leta 3, Baby Lasagnu podržavaju i mladi i stari.

Pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ s kojom će predstavljati Hrvatsku za najbolju pjesmu Europe na samom je vrhu Eurosongove kladionice. S trona ga je na drugo mjesto bacio mladi švicarski izvođač Nemo, ali i ovakav poredak daje naslutiti da će Baby Lasagna odraditi dobar posao u Švedskoj.

Cijela Hrvatska u subotu je plesala pjesmu Rim Tim Tagi Dim u znak podrške Baby Lasagni. Policajci, poštari, balerine i vatrogasci pridružili su se pozivu HRT-a, a osim brojnih mladih, na najpopularniju pjesmu zaplesali su i oni malo stariji.

Tako je jedna gospođa uz već poznati ritam zaplesala unatoč tomu što drži štaku u jednoj ruci. Stariji gospodin iznenadio je plesnim pokretima koji nisu rezervirani samo za mlade. Snimka je postala viralna, a mladi su ovim starijim građanima uputili riječi podrške na Tik Toku HRT-a.

‘Kad ostarim, želim biti kao oni… Ajme, svi smo poludjeli za njim, i mladi i stari, neki su od komentara.

@hrvatska_radiotelevizija I mladi i stari plesali su u subotu #rimtimtagidim kao znak podrške @The Baby Lasagna Official prije nastupa na @Eurovision #fyp #hrvatskaradiotelevizija #eurovision #eurovision2024 #escmalmö #zagreb #music ♬ original sound – HRT

Copy link
Powered by Social Snap