71-godišnjakinja u kolicima preživjela napad medvjeda u vlastitoj kuhinji: “Bilo je krvi posvuda”

Josip Mihaljević
25. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Prošloga tjedna, veliki crni medvjed provalio je u kuću 71-godišnje Apryl Rogers i onda je uslijedio kaos. Gospođa se uspjela obraniti i pozvati pomoć, a medvjed, kojeg je vjerojatno privukla hrana, pobjegao je s mjesta događaja.

medvjed apryl rogers

Foto: 71-godišnja April Rogers | Youtube screenshot

Apryl Rogers (71), umirovljenica iz New Hampshirea, spavala je u svojoj kući kad je oko 1:15 u noći čula čudne zvukove u kuhinji. Tamo je pronašla velikog crnog medvjeda koji je stvarao nered u kuhinji i koji ju je odmah napao. U pokušaju da pobjegne iz kuće, ozljedio joj je glavu, vrat i lice nakon čega je morala na hitnu operaciju u bolnicu, piše people.com.

Nakon okršaja, Apryl se uspjela dovući do telefona iako ju je medvjed srušio iz invalidskih kolica koje mora koristiti i nazvala je 911. Lokalna policija je ustanovila kako je medvjed odgurnuo vrata koja nisu bila do kraja zatvorena.

Kćer napadnute u šoku je opisala što je zatekla kada je došla u majčinu kuću: smeće, medvjeđi izmet i krv su bili posvuda. Istaknula je kako je “pravo čudo” što je njena majka uspjela otjerati medvjeda i pozvati pomoć.

Njena majka se trenutačno oporavlja u bolnici i postoji šansa da će ostati bez jednog oka.

Groton je mali gradić od 600-tinjak ljudi i ovo je jedan od rijetkih napada medvjeda na ljude zabilježen na tom području.

Foto: Mjesto događaja | Youtube screenshot

71-godišnjakinja u kolicima preživjela napad medvjeda u vlastitoj kuhinji: “Bilo je krvi posvuda”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap