[KOMENTAR] Kako su stari Aki i Josipa masonima, HDZ-u i posvudušama ukrali sav šou?

Jasmina Grgurić Zanze
21. veljače 2020.
Kolumne
A- A+

“Zašto su ‘stari’ Aki i Josipa narodu zanimljiviji od Lidije Bačić, Nikice Gabrića, Mire Kovača ili na tisuće kloniranih influencera generacije Z pa čak i samog predsjednika? Ostavit ćemo vam da sami date odgovor, kao kada gosti u nekim restoranima trebaju dovršiti svoja jela, a još i plate kako bi sami sebi kuhali…”

Josipa Lisac i Aki Rahimovski (Snimak zaslona/Youtube)

Ako sveprisutne masone stavimo na stranu, iako je tema, priznat ćete, poprilično intrigantna, dvije glavne vijesti u proteklih tjedan dana stižu nam ni manje ni više, nego s – estrade! Sav šou pritom su ukrale dvije glazbene zvijezde, ali ne neke mlade s milijun pregleda na Instagramu i Youtubeu. Da nije bilo ovog 65-godišnjeg rokera i 70-godišnje dive, pola Hrvatske ne bi imalo o čemu pričati na ulici i komentirati po društvenim mrežama.

Ona je zapjevala, on je postao otac (ne zajedno) i to je bilo dovoljno. Nikakvi koronavirusi, predsjednici, masoni i državni odvjetnici to ne mogu nadmašiti.

Josipa je veći hit, jer je od bebe teško načiniti političara

Zašto su “stari” Aki i Josipa narodu zanimljiviji od Lidije Bačić, Nikice Gabrića, Mire Kovača ili na tisuće kloniranih influencera generacije “Z”? Ostavit ćemo vam da sami date odgovor, kao kada gosti u nekim restoranima trebaju dovršiti svoja jela, a još i plate kako bi sami sebi kuhali.

 

Pravnik podigao kaznenu prijavu protiv Josipe Lisac zbog izvedbe na inauguraciji

Sad već vjerojatno nagađate o čemu se ovdje zapravo radi. Sigurno znate i detalje, jer ste, priznajte sami sebi, ako već ne želite nama, sve budno pratili i čitali u medijima. Ne znamo samo je li narod više razglabao o moralnost Akijeva očinstva u 65. godini s duplo mlađom ženom ili uvredljivosti s kojom je 70-godišnja umjetnica Josipa Lisac otpjevala hrvatsku himnu. Dobro, svakako ovo drugo više, ali samo zato što vojska HDZ-a i SDP-a ne zna kako od Akijeve bebe napraviti domoljubno-komunistički sukob (da ne kažemo ustaško-partizanski, jer će to onda odrediti i pravac komentarima ispod ovog teksta). A što je novi predsjednik na inauguraciji rekao? Ma koga briga.

Na meti kritika Hrvatica i Hrvata našlo se dvoje ljudi koji bi po godinama već komotno mogli biti u mirovini. Ali eto, nisu, nego radije i dalje stvaraju umjetnost na kojoj smo svi odrasli. Međusobno posve različitu, a generalno toliko unikatnu da će ju teško neka instant zvijezda ikada moći ponoviti. Zamislite samo da nastane neka nova Jesen u meni ili Dunav ljubi nebo.

Džaba joj sve magle i mostovi

Samo, tko još živi na staroj slavi? Postao si tata u 65. godini, a samim time postalo je nebitno sve što si do tada prolazio i stvarao u životu. Nisi otpjevala Lijepu našu kako Bog zapovijeda, e pa džabe tebi tvoje magle i mostovi preko Save i Drave (Drave i Save). Još ti se otvaraju šanse da ti se sudi kao nekoj babi ubojici. A žena je lijepo objasnila da voli spavati do 11 sati i da se morala prerano ustati kako bi se namontirala i pripremila za nastup. Vidjeli bi vas u istoj situaciji…

Zanima li Akija i Josipu što mi mislimo o njihovim životima? Živo im se fućka. On je prošao daleko gore životne situacije od podrugljivih komentara na društvenim mrežama, a ona ima svoj svijet. Svijet je to protkan čistom umjetnošću koju je nemoguće ukalupiti, a samim time ni izmjeriti. Njihove zastave uvijek su iste boje, na njima ljubav caruje…

U svakom slučaju, drago nam je da rejting podižu “stari” estradnjaci, generacija koja po mišljenju mnogih više nema što ponuditi ovom emocionalno ispraznom i generički gladnom društvu, lišenom svake estetike.

Za zadaću, svi poslušajte predsjednikov govor, provjerite tko je u masonima, što se događa s Mostom i Škorom te pratite razvoj situacije u HDZ-u, jer o tome nam ovise dva posto veće mirovine.

________________________________________________

*Komentar je stav autora

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap