Dubravka Šuica s majkom proslavila njezin 92. rođendan

Jasmina Grgurić Zanze
29. listopada 2019.
Foto dana
A- A+

Dubravka Šuica, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu iz redova HDZ-a, na svom je Facebook profilu u nedjelju podijelila fotografiju s majkom prilikom proslave njezina 92. rođendana. No, 62-godišnja političarka istog je dana objavila i prizore uživanja na luksuznoj jahti i u morskim radostima sa svojim suprugom.

Europarlamentarka Dubravka Šuica (62) na svom je Facebook profilu objavila fotografiju s majkom s kojom je u nedjelju proslavila 92. rođendan na balkonu u Cavtatu, onako kako to i priliči, uz tortu, svijeće i šampanjac.

Međutim, istoga dana Šuica se pohvalila i nešto luksuznijim, također javno objavljenim fotografijama na društvenoj mreži. Sa suprugom Stijepom političarka uživa na luksuznoj jahti. Posljednje tople dane i neradnu nedjelju iskoristila je i da zapliva u tirkiznom Jadranu, u kupaćem kostimu iste boje. Za dobar izgled dobila je i komplimente, no njezine prijatelje, ako je suditi po broju lajkova, ipak je više osvojio 92. rođendan njezine majke.

Inače, bivšoj gradonačelnici Dubrovnika ovo je drugi cjeloviti mandat u Europskom parlamentu. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu diplomirala je engleski i njemački jezik. Radila je kao profesorica oba jezika u osnovnim i srednjim školama te na fakultetu, a bila je i ravnateljica dubrovačke Gimnazije.

Izabrana je za jednu od najboljih gradonačelnica Hrvatske i svijeta. Zlobnici bi rekli da je to zato što i nije teško voditi grad koji je sam po sebi prosperitetan. Također, česte su kritike javnosti i političkih suparnika na njezine javne govore u EU parlamentu. Profesorici engleskog jezika s bogatim profesorskim iskustvom zamjeru najčešće upravo – izgovor.

Dubravka Šuica s majkom proslavila njezin 92. rođendan
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap