Saša Lozar iznenadio majku za 61. rođendan: “Cijela obitelj je dugo skupljala pare”

Jasmina Grgurić Zanze
14. svibnja 2021.
Novosti
A- A+

Mala iznenađenja zlata vrijede, pogotovo kada ih priuštimo našim roditeljima te tako pokažemo koliko su nam važni i nakon što se prestanu brinuti za nas. Na sebi svojstven način svoju majku za 61. rođendan uvelike je iznenadio i pjevač Saša Lozar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

Pjevač Saša Lozar ovog je vikenda odnio pobjedu u showu “Tvoje lice zvuči poznato” te gledatelje naprosto oduševio dvostrukom ulogom Luciana Pavarottija i Jamesa Browna. No, Pavarotti mu je očito bolje legao pa je više nego uvjerljivi kostim odlučio iskoristiti još jednom.

Naime, maskiran u poznatog opernog pjevača uz iznimne imitatorske glasovne sposobnosti, Lozar je nenadano ušetao u kuhinju svoje majke i zapjevao joj za 61. rođendan u Pavarottijevu stilu “Sretan rođendan”. Majka Jadranka ostala je šokirana te na prvu nije ni skužila šta se događa te da se iza kostima krije njezin sin.

Kada je malo došla sebi, obuzela ju je sreća, dok su ostali članovi obitelji u stanu umirali od smijeha.

“Ono kad ti Pavarotti čestita 61. rođendan… Cijela obitelj je dugo skupljala pare kako bi mami Jadranki Lozar priskrbila rođendansku čestitku za pamćenje. Iznenađenje nije bilo jeftino, ali se isplatilo. Grazie, Luciano” –  napisao je Lozar uz objavu kratkog videa na Instagramu.

Saša Lozar iznenadio majku za 61. rođendan: “Cijela obitelj je dugo skupljala pare”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap