Umirovljenica preko oglasa kupovala vozilo za invalide, uplata završila u kladionici

Jasmina Grgurić Zanze
9. listopada 2023.
Crna kronika
A- A+

Platila je električnu trokolicu za invalide, a novac je završio na računu sportske kladionice. Kako se to dogodilo, tek treba ustanoviti policija kojoj je 68-godišnja umirovljenica prijavila prijevaru. Oglas je vidjela na društvenoj mreži, kontaktirala prodavatelja, ali nakon uplate shvatila je da nešto ne štima.

Foto: Pixabay

Umirovljenica iz Grubišnog polja prijavila je u petak prijevaru koja joj se dogodila prilikom kupovine preko oglasa na društvenim mrežama. Naime, ova 68-godišnjakinja mislila je da kupuje električnu trokolicu za invalide, ali to se nije dogodilo.

baka mobitel
Umirovljenica 'zavodniku' s Facebooka uplatila 22.000 eura

Trokolica za invalide ponuđena je u oglasu, a nakon kontakta s prodavateljem, umirovljenica se odlučila na kupnju. Od prodavatelja je dobila broj računa na koji mu je uplatila 250 eura. Međutim, tek nakon što je uplatila potrebni iznos, shvatila je da je njezin novac zapravo uplaćen na račun sportske kladionice.

Kako je do toga došlo, policija tek treba otkriti. Policijska uprava bjelovarska danas je izvijestila da slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Copy link
Powered by Social Snap