Košnja trave umalo završila kobno: Kosilica pala na 87-godišnjaka i teško ga ozlijedila

Jasmina Grgurić Zanze
17. svibnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Košnja trave umalo je kobno završila za 87-godišnjaka iz Susedgrada. Dok je traktorskom kosilicom kosio svoje dvorište, kotačem je prešao preko ruba zidića koji razdvaja dvorište od kolnika. Pao je na tlo, nakon čega je kosilica pala na njega i teško ga ozlijedila. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, izvijestila je ovih dana Policijska uprava zagrebačka.

Traktorska kosilica | Ilustracija: Pexels

Traktorska kosilica | Ilustracija: Pexels

Sezona je košnje trave, a taj posao starije osobe često obavljaju same, jer im nema tko pomoći. Nažalost, nemaju ni dovoljno financijskih mogućnosti da nekomu plate, a ni radnike više nije tako lako naći. Ipak, košnja nije nimalo bezopasan posao pa treba biti na oprezu.

košnja trave
Mala općina u potrazi za umirovljenicima: Nude ugovor o djelu za košnju trave

Košnja trave umalo je došla glave 87-godišnjaka u Susedgradu na zagrebačkom području. Naime, u srijedu u Prišlinovoj ulici dvorište kuće traktorskom kosilicom kosio je vremešni umirovljenik. Međutim, kotačem kosilice u jednom je trenutku prešao preko ruba zidića visine od oko 115 centimetara, a koji razdvaja istočnu stranu dvorišta od kolnog prilaza.

Umirovljenik je pao na tlo kolnog prilaza, nakon čega je kosilica pala na njega i teško ga ozlijedila. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, izvijestila je ovih dana Policijska uprava zagrebačka.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap