Jimmy Stanić nam je otkrio recepte za njegova najdraža jela, a jedan nas je posebno očarao

Ana Kanazir
16. travnja 2023.
Priče
A- A+

Jimmy Stanić nam je otkrio nekoliko recepata koje često priprema, a jedan nas je posebno oduševio. Naime, osim što pjeva i nastupa na koncertima, Jimmy Stanić također u slobodno vrijeme kuha sebi, ali i svojoj supruzi Barbari. S nama je podijelio nekoliko zanimljivih recepata. Tako nam je otkrio kako priprema gulaš od viskija, ali i perkelt, a objasnio je i trik za spremanje bakalara.

Pjevač nam je tako dao nekoliko recepata i otkrio načine spremanja hrane, ali i što najčešće jedu supruga i on u svojem domu. Dodao je i kako su im u jelovniku često ribe, ali i kako nerijetko bakalar zamrznu pa ga onda po potrebi izvade i jedu uz kuhane krumpire. Kako nam je ovdje ranije otkrio, u ljubavi treba znati kako postupati, a čini se kako u njegovom braku ljubav ide i kroz želudac.

Svatko ima svoje tajne kod kuhanja, a svoje je s nama podijelio popularni Jimmy Stanić.

– Ja ne volim neke kerefeke. Kuhamo uglavnom varivo, grah sa zeljem, repu, kelj i ribe. Jednom tjedno jedemo ribe, rekao nam je Jimmy Stanić.

Ipak, njegov specijalitet je stvarno poseban gulaš od viskija. On se radi s pola kilograma ili kilogramom junetine koja se prži na luku, a u to se onda doda litra viskija i boca konjaka, a rezultat ovog jela nam je otkrio u videu.

Ispod možete pogledati što nam je sve Jimmy Stanić rekao o svojem životu, pjevanju, nastupu, ljubavi, braku i mnogim drugim temama.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap