Dirljivo: Baka četiri godine skupljala sitniš kako bi unuci kupila haljinu za maturalnu večer

Milan Dalmacija
26. svibnja 2023.
Priče
A- A+

Amerikanka Kim počela je skupljati kovanice čim je njena unuka Jayden krenula u srednju školu. Cilj joj je bio kupiti haljinu za maturalnu večer. Na kraju je u tome i uspjela, a rezultat su već vidjeli milijuni ljudi u svijetu.

Baka kupila haljinu unuci skupljajući kovanice | Foto: Screenshot: TikTok/luvjaydens

Toliko se toga može ispričati o odnosima baka i unuka. Naravno, oni nisu uvijek idilični, ali ne kaže se bezveze da su baka i djed ponekad kao drugi roditelji. Još ako se vode nekim zdravim navikama, stvaraju se uspomene za cijeli život.

Tako je jedna Amerikanka imena Kim odlučila skupljati sitniš kad je njena unuka Jayden krenula u srednju školu. Njen cilj otpočetka bio je jasan – kupiti unuci haljinu za maturalnu večer.

U četiri godine skupila je 358 dolara, a zbog bankarske provizije (naravno), ostalo joj je na raspolaganju 340 dolara; sasvim dovoljno da iznenadi unuku. No, Jayden je znala za njen plan pa je sve odlučila podijeliti na TikToku.

@luvjaydens

get a grandma like mine🥰

♬ Originalton – 🎼🎧🎼

– Nađite si baku poput moje, stoji u opisu videa koji je pregledan čak 31 milijun puta, jer se u međuvremenu proširio bespućima interneta.

No, baka nije znala da je postala slavna na društvenim mrežama. To ju je istovremeno iznenadilo, ali i oduševilo.

@luvjaydens

Replying to @jdot2_crazy

♬ original sound – jayden

– Navodno si me učinila poznatom na TikToku. Video razmjene novca ima već milijun pregleda. Čujemo se poslije, napisala je baka unuci.

A unuka se nedugo zatim pohvalila maturalnom haljinom, koje možda ne bi ni bilo da baka nije razmišljala unaprijed.

@luvjaydens

the best part was leaving and going to applebees #prom

♬ son original – tswiftmusic

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap