Zorica Kondža proslavila rođendan: Otkrila je kako joj je uloga bake najveća titula do sada

Ana Kanazir
27. lipnja 2023.
Novosti
A- A+

Naša poznata pjevačica Zorica Kondža nastupila je u nedjelju na posljednjoj večeri Melodija Jadrana, a istog je dana navršila i 63 godine. Ipak, nije očekivala iznenađenje publike koje je uslijedilo nakon nastupa, a otkrila je i kako joj je najveća titula do sada što je nedavno postala baka.

Zorica Kondža

Zorica Kondža | Foto: Screenshot Youtube

Zorica Kondža je počela pjevati 1970-ih godina u raznim glazbenim sastavima, a u karijeri je imala brojne hitove. Ipak, kako je neki dan priznala, najveća titula u životu joj nije ona vezana uz njezinu karijeru, već to što je postala baka.

Nakon izvedenog dueta s Jacquesom Houdekom na Melodijama Jadrana, Zorica Kondža je dobila velik buket za svoj rođendan, a publika joj je uz to zapjevala i ‘sretan rođendan’. Pjevačica je bila ganuta ovom gestom, a kasnije je u intervjuu s Antonijom Pešić za Dalmatinski portal otkrila kako nije očekivala ništa slično, ali i kako su joj nakon toga svi čestitali rođendan.

Također, otkrila je i kako uživa u novopečenoj ulozi bake. Njezin najstariji sin Toni i snaha Anari su postali roditelji, a Zorica je rekla kako joj je ova uloga najveća titula do sada.

– Postala sam baka u ovoj godini i to mi je najveća titula do sada. Biti baka je potpuno nešto drugačije jer sam zrelija i drugačije gledam na život, na to da sada moje dijete ima dijete. Jednostavno više cijenite život nego kada ste bili mlađi. Puno toga što sam željela sam i ostvarila pa čak i ono što zbog svoje skromnosti i nisam željela, na kraju se i to ostvarilo. Zahvalna sam što mi se puno više lijepih stvari događa nego ružnih, rekla je poznata pjevačica za Dalmatinski portal.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap