Zoran Šprajc odlazi s RTL Direkta: “Vrijeme je da se krene dalje”

Josip Mihaljević
19. siječnja 2022.
Novosti
A- A+

Televizijski voditelj Zoran Šprajc po svemu sudeći više neće voditi RTL Direkt. U intervjuu za RTL dao je naslutiti kako je s tom emisijom postigao sve što je htio i da ga čeka puno izazovniji projekt.

sprajc

Foto: Zoran Šprajc | Facebook screenshot

Popularni televizijski voditelj Zoran Šprajc u intervjuu za RTL otkriva kako će u 2022. godini krenuti u novi poslovni projekt, što bi značilo da više neće voditi emisiju RTL Direkt. Šprajc je kazao kako su i ove godine nominirani za brojne televizijske nagrade, on osobno za najboljeg TV voditelja, a RTL Direkt u kategoriji za najbolju TV emisiju.

“Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru”, najavio je Šprajc.

Ipak, kaže kako još uvijek ne može otkriti detalje, ali projekt će zaživjeti ove godine.

“O da, 2022. će za mene profesionalno biti posebno izazovna, možda i najizazovnija dosad. Ne mogu još otkrivati detalje, ali opet je riječ o projektu koji će biti prilagođen mome uvrnutom pogledu na ljude i aktualne događaje, ali mnogo zahtjevnijem nego što je to Direkt. Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica. Uostalom, ja sam od onih koji će radije poginuti u jurišu nego uvenuti u sigurnom zaklonu”, kazao je Šprajc.

sprajc
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap