Ženu izgrizao pas dok je bila na plaži s unucima: ‘Moglo se dogoditi i veće zlo’

Matej Markovinović
6. lipnja 2022.
Novosti
A- A+

Prava noćna mora odvijala se na plaži u Kaštel Štafiliću. Jednu je Kaštelanku napala i izgrizla argentinska doga dok su se unuci kupali u moru. Zadobila je velike rane te je prevezena u obližnju bolnicu.

Foto: Pixabay

Starija se gospođa kupala s unucima na plaži u Kaštel Štafiliću, kada ju je odjednom napala i izgrizla argentinska doga. Riječ je, inače, o plaži na kojoj se nerijetko kupaju obitelji sa svojom djecom te na kojoj nije dozvoljeno dovesti pse.

Jedan od širih članova obitelji, otkrio je za Dalmatinski portal detalje o ovom stravičnom događaju.

Nakon smrti supruge umirovljenika iz depresije izvukao pas

“Doga je bila odvezana, vlasnik je bio u blizini. Skočila je na jadnu ženu, bacila ju na pod i grizla. Unuci su joj za to vrijeme bili u moru. U silnoj boli samo je govorila ‘djeca, djeca’, rekao je član obitelji nastradale žene”

Unuke i nastradalu Kaštelanku ubrzo su prevezli na Hitnu pomoć, a kako kaže njen član obitelji, rane su velike, ruke su u zavojima, a trauma je silna. Istaknuo je kako su srećom djeca bila u moru, inače je tragedija mogla biti još i veća.

“Apelirao bih na vlasnike da drže ljubimce na uzici, a opasne pasmine da imaju brnjicu. Moglo se dogoditi i veće zlo zbog nečije ignorancije zakona”, poručio je muškarac za Dalmatinski portal.

Copy link
Powered by Social Snap