Nakon smrti supruge umirovljenika iz depresije izvukao pas

Jasmina Grgurić Zanze
25. veljače 2022.
Novosti
A- A+

Društvenim se mrežama ovih dana širi video snimak koji prikazuje dirljivu igru između umirovljenika i psa. Iza uratka koji je u samo dva dana na Instagramu prikupio milijune pregleda, krije se i zanimljiva priča.

Snimak zaslona/Instagram

Jedan umirovljenik ostao je sam nakon što mu je umrla supruga. Pao je u depresiju, a djeca više nisu znala što učiniti kako bi oraspoložila oca te mu vratila volju za životom. Razmišljajući što poduzeti, došli su na jednu vrlo rizičnu ideju.

Kako bi ga imali na oku, u kuću su mu postavili videokamere da bi se u svakom trenutku mogli uvjeriti da je njihov otac dobro. No, uz to su se odlučili nabaviti mu kućnog ljubimca. Udomili su psa iz skloništa za napuštene životinje te ga doveli u očev dom.

Nisu znali kako će njihov otac reagirati, jer pas zahtjeva mnogo brige i pažnje. No, u samo par dana umirovljenik je vrlo brzo shvatio koliku mu kućni ljubimac donosi radosti. Naime, kamera u spavaćoj sobi snimila ih je kako se igraju i vesele.

Snimka je posljednjih dana obišla nekoliko društvenih mreža te je samo na Instagramu pregledana čak 60 milijuna puta u dva dana.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap