Želimir Sappe (77) prvi je hrvatski influencer koji predstavlja zlatnu generaciju

Jasmina Grgurić Zanze
16. listopada 2020.
Novosti
A- A+

Hrvatska je dobila svog prvog influencera koji na Instagramu predstavlja umirovljeničku populaciju. Sa svojih 77 godina, Želimir Sappe i sam joj pripada, no mladenačkog, kreativnog i pozitivnog duha mu ne manjka. A sve to odlučio je dijeliti s javnosti kroz fotografije i poruke ljubavi, zajedništva…

Svijet na društvenim mrežama preplavljuje sve više influencera, no uglavnom je riječ o mlađim ljudima koji se obraćaju svojim generacijama. No, svoj utjecaj kroz fotografije i pozitivne životne poruke odlučio je dati i 77-godišnji Želimir Sappe čije objave na Instagramu prati već sedam tisuća ljudi. Prvi je to domaći influencer iz umirovljeničke populacije.

Sebe opisuje kao ’60+ influencera, koji je u braku 53 godine, ali i Purger 10/10′. U razgovoru za Story.hr otkrio je kako se počeo baviti influencanjem, u čemu mu je pomogla Ella Dvornik, a progovorio je i o tajni sretnog braka.

 

View this post on Instagram

 

Srodne duše se na rađaju, one se stvaraju ❤️

A post shared by Želimir Sappe (@zelimirsappe) on

Radni vijek proveo je kao električar u vlastitom obrtu. U mirovinu je otišao još 1997. godine, nakon čega je počeo statirati i glumiti u kazalištu. Influencer je odlučio postati iz zabave, jer su ga zaintrigirale društvene mreže.

Cilj mu je, kaže, biti iskren i biti svoj. Da može, dodaje, utjecao bi na političare koji nas vode, no do njih se ne može doprijeti.

“Volio bih svoje pratitelje inspirirati da budu kakav sam ja – vedri, pošteni i da se vole zafrkavati – nikad ne prepuštam život očaju, depresiji. Treba sve prihvaćati, sve probati i biti pozitivan. Sve se može gledati s dvije strane” – kaže simpatični umirovljenik Želimir.

Supruga i on broje već duge 53 godine braka. Ona kaže da je to zato što je dobra žena, a on pak misli da je zaslužna njegova tolerancija. Našli su se, shvaćaju se, a imaju i dva televizora pa nema svađa oko toga tko će što gledati. Uglavnom kada do svađa i dođe, one nisu zbog ničega ozbiljnog, nego kako to obično u svakodnevnici jest, zbog gluposti.

Imaju i puno zajedničkih interesa, vole kino, kazalište, glumu i tako jedan drugog guraju u životu.

 

View this post on Instagram

 

Vele mladi da se ovo zove #streetstyle ? No mi se za ruke držimo već 53 godine 🤘🏻 #couplegoals

A post shared by Želimir Sappe (@zelimirsappe) on

Supruga ga podržava u “influencanju” veseleći se svakoj novoj fotografiji, a na kojima se često i sama pojavljuje čime skupa šalju poruke zajedništva i ljubavi.

Želimir Sappe (77) prvi je hrvatski influencer koji predstavlja zlatnu generaciju
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap