Zdravko Mamić objavio emotivnu poruku na Facebooku: ‘Doviđenja, moj brate i čuvaj mi mjesto…’

Milan Dalmacija
10. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

U prometnoj nesreći je prije dva dana poginuo bivši nogometaš i trener Partizana te brojnih drugih klubova, Miodrag Ješić. Tom je prigodom bivši izvršni dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić na Facebooku objavio dirljivu oproštajnu poruku.

Miodrag Ješić | Foto: Facebook/Zdravko Mamić

U prometnoj nesreći koja se prije dva dana dogodila u Vojvodini poginuo je bivši nogometaš i trener Partizana i brojnih drugih klubova te reprezentativac Jugoslavije, 65-godišnji Miodrag Ješić. Kako pišu tamošnji mediji, pod nerazjašnjenim okolnostima je svojim automobilom prešao u suprotnu traku i podletio pod kamion.

Bivši izvršni dopredsjednik Dinama i osuđenik za financijske malverzacije, Zdravko Mamić šokiran tim vijestima objavio je na Facebooku dirljivu oproštajnu poruku ili kako je to nazvao “pismo mom prijatelju i bratu”. To pismo prenosimo u cijelosti:

– Ne mogu se sjetiti trenutka u mom životu da me nešto šokiralo, sledilo i rastužilo kao kada su mi zajednički prijatelji javili pretužnu vijest da je moj prijatelj i brat Ješa poginuo. Šok, nevjerica i tupost mog uma i tijela nije mi dozvolila da izustim ni riječ. Poštovali smo jedan drugog, voljeli se, pjevali, kitili muziku u Bugarskoj, u Loveču, u Sofiji i komunicirali telefonom. Zadnji put si me zvao prije nekoliko mjeseci iz Saudijske Arabije i dogovorili smo druženje u Mostaru. Dragi moj Ješa, bio si hrabar, srčan i posebno veseo čovjek. Ljudina, gromada, čista pozitiva. Nedostajat ćeš. Doviđenja, moj brate i čuvaj mi mjesto u svojoj momčadi koju ćeš ti voditi. Voli te i ljubi tvoj brat Maminjo! Doviđenja, napisao je Mamić.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap