Zbog ljubavi prema 30 godina mlađem muškarcu ostala bez 150.000 kuna

Jasmina Grgurić Zanze
25. rujna 2020.
Novosti
A- A+

Za 68-godišnju Beth Haining iz Ujedinjenog kraljevstva vrijedi poslovica da je “ljubav slijepa”. Naime, umirovljenica se zaljubila u 30 godina mlađeg Afrikanca pa ostala povrijeđena jer se uspostavilo da je riječ o prevarantu kojeg je samo zanimao njezin novac. Točnije, 150.000 kuna koliko joj je ukrao.

Beth Haining udala se za dvostruko mlađeg Afrikanca Foto: Facebook

S društvenim mrežama trebamo postupati vrlo oprezno, pogotovo kada je riječ o ljubavi koja često prevarantima služi samo kako bi nježnim riječima i porukama namamili usamljenu žrtvu. Najčešće je riječ o starijim ženama koje s vremenom putem dopisivanja stvaraju bliskost, stječući povjerenje u muškarce. No, ništa od toga nije stvarno, u što se uvjerila i 68-godišnja Beth Haining.

Ova umirovljenica iz Ujedinjenog Kraljevstva prije pet godina preko Facebooka je upoznala Rodneya iz Afrike. Zaljubila se te se s njim čak i vjenčala u Gani, piše The Sun. No, mladića nije zanimala ljubav, nego njezina životna ušteđevina, točnije 150.000 kuna koje je uštedjela tijekom radnog vijeka kao službenica i socijalna radnica.

“Trebala sam znati bolje. Uvijek sam se smijala ženama koje su pale na zgodne muškarce iz dalekih država i mislila sam kako su naivne, a sada sam ja jedna od njih” – rekla je shrvana Beth.

Umirovljenica iz Ludbrega lažnom vojniku koji joj je obećao ljubav uplatila 22.500 kuna!

U početku je sve djelovalo normalno, koliko može biti s obzirom na ogromnu razliku u godinama. Rodney je radio kao glazbenik u Akri u Gani gdje je ona vodila dobrotvornu organizaciju koja je pomagala sirotištima. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, zbližili se, a on joj je u početku govorio da ima 40 godina. Ubrzo ju je počeo tražiti novac koji mu je slala uz obećanje da će joj vratiti posuđeno.

Nakon toga su se našli u Gani 2015. godine, postali intimni, a on ju je nekoliko puta zaprosio pa je naposljetku i pristala. Tek je tijekom ceremonije vjenčanja doznala da on ima 30, a ne 40 godina kako je govorio.

Vratila se kući, platila za njega vizu 25.000 kuna, a suprug je došao 2017. godine. No, stvari su krenule nizbrdo i postalo je jasno da je Rodneyu stalo samo do njezinih prihoda, nakon čega je ubrzo uslijedila i rastava.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap