Zbog Lepe Brene ljudima je bilo slabo: Hitna reagirala 6 puta, umirovljenik se popeo na pozornicu

Milan Dalmacija
28. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Ultrapopularna pjevačica doslovno je zapalila atmosferu dvama koncertima u Nedelišću. Nekima je to bilo previše, pa je hitna pomoć intervenirala šest puta, a show je ukrao jedan umirovljenik koji je preskočio ogradu i popeo se na pozornicu.

Lepa Brena | Foto: Facebook/Lepa Brena

Lepa Brena je protekloga vikenda doslovno zapalila atmosferu u Nedelišću. Ondje je dvije večeri zaredom nastupala je na manifestaciji Mesap jesen 2022. Vjernoj publici iz Varaždina, Međimurja, a i šire otpjevala je najveće hitove, usprkos tehničkim problemima.

– Počela sam nastupati s 22 godine. Radim to već 40 godina i sve mi je teže zadržati emocije. Iskreno, nisam mislila pjevati ovoliko dugo, poručila je fanovima ultrapopularna 62-godišnja pjevačica.

Teško je bilo zadržati emocije i publici. 24sata doznaje da je hitna pomoć intervenirala šest puta, jer su umirovljenici padali u nesvijest. Iako je na koncertu bilo i mlađe publike, svu je pažnju ukrao – još jedan umirovljenik. On je preskočio ogradu, izbjegao zaštitare i popeo se na pozornicu.

Lepa Brena nije dopustila zaštitarima da ga maknu, pa je on ostao na pozornici tijekom čitavog koncerta. Pjevačica će svoju zimsku turneju nastaviti u Bjelovaru 3. prosinca.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap