Zbog generalovog sina koji ne mora u zatvor čovjek u Rijeci prosvjedovao sam samcat

Josip Mihaljević
7. rujna 2018.
Novosti
A- A+

Aktivist Marin Miočić-Stošić danas u Rijeci sam prosvjeduje protiv nakaradnog pravosudnog sustava, a sve zbog sina generala Kruljca.

prosvjed

Foto: Marin Stošić, sam u prosvjedu | Twitter

Povod za prosvjed je odluka suda koja je Davidu Kruljcu, sinu generala Mladena Kruljca, dala iznimno blagu kaznu.

Podsjećamo, u stanu Kruljca mlađeg, pronađeno je 4,5 kilograma marihuane, 28 grama kokaina, 10.500 kuna i 117 tisuća eura. Kruljac se na sudu branio kako je on to samo čuvao, i to za izvjesnog Toma Forda iz Srbije, u zamjenu za novčanu nagradu.

Dakle, sud je sasvim ozbiljno povjerovao u tu tezu i donio je pravomoćnu osudu: godinu dana zatvora (koja je odmah zamijenjena za dobrotvorni rad) i novčanu kaznu od 200.000 kuna.

Portal index.hr je nekoliko dana nakon uhićenja Kruljca mlađeg došao u posjed fotografije gdje trenutačni ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i general Mladen Kruljac piju kavu u kafiću tik do ministrovog stana. Ministar se branio riječima kako je to bio slučajan susret te kako je rado popio kavu sa starim poznanikom kojeg zna iz perioda dok je obnašao dužnost ministra obrane.

Zbog svega toga danas u Rijeci prosvjeduje Marin Miočić-Stošić.

O svemu tome izvjestio je Saša Pavlić, čovjek koji je pješice iz Rijeke u Zagreb nosio divovski križ kako bi ukazao na nepravdu oko izmotavanja države koja tvrdi da nema novaca za lijekove namjenjene bolesnoj djeci. Na tom “križnom putu”, pomagao mu je i Marin Miočić-Stošić, koji danas prosvjeduje protiv pravosuđa.

Nosi transparent na kojem piše:

“DILERA KRULJCA GENERALOVA SINA U ZATVOR, A NE NA SLOBODU!”

Zbog generalovog sina koji ne mora u zatvor čovjek u Rijeci prosvjedovao sam samcat
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap