Zasad u Tvrtkovoj, a kasnije i drugdje: HZMO uveo aplikaciju eRed, zbog koje nećete morati čekati u redovima

Milan Dalmacija
29. rujna 2022.
Novosti
A- A+

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje je u svojoj područnoj službi u Tvrtkovoj ulici u Zagrebu omogućio rezervaciju termina putem aplikacije eRed. Zasad je riječ o pilot-projektu koji bi se trebao proširiti i na druge ispostave HZMO-a diljem zemlje.

hzmo

Foto: HZMO | Youtube screenshot

Radi bolje dostupnosti usluga Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje korisnicima je omogućena online rezervacija termina na šalterima Područne službe u Zagrebu, na lokaciji Tvrtkova 5, putem aplikacije eRed. Aplikacija omogućava odabir usluga koje se pružaju na šalterima HZMO-a u Tvrtkovoj.

Tečaj €/kn: 7,53450
MUP odsada može dostavljati vozačku dozvolu i putovnicu na kućnu adresu

Nakon što odaberu željenu uslugu, građanima će se prikazati slobodni termini i omogućiti rezervacija termina, a da ne moraju čekati u redu. Korištenje aplikacije eRed jednostavno je i prilagođeno je krajnjim korisnicima.

U svega nekoliko klikova potrebno je izraditi korisnički račun kojeg je potrebno jednostavno autentificirati putem broja mobitela. Korisnički račun omogućava uvid u prethodne i zakazane termine, kao i otkazivanje rezerviranog termina.

Online naručivanje putem aplikacije eRed trenutačno je u fazi pilot-projekta te je u planu ovu uslugu proširiti na više lokacija HZMO-a u državi. Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje posjeduje certifikat prema zahtjevima norme ISO/IEC 27 001:2013, a visoki standardi i mjere informacijske sigurnosti osiguravaju sigurnost podataka naših korisnika i dostupnost kvalitetnije usluge.

MUP je prije nekoliko mjeseci napravio sličnu aplikaciju, Redomat, kojom građani mogu rezervirati termine za izradu ili preuzimanje vozačkih dozvola, putnih isprava, osobnih iskaznica i svega ostaloga što se obavlja u policiji.

Zasad u Tvrtkovoj, a kasnije i drugdje: HZMO uveo aplikaciju eRed, zbog koje nećete morati čekati u redovima
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap