Zanimljiv božićni program: Evo što vas sve čeka na televiziji za nadolazeće blagdane

Ana Kanazir
23. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Kao i svake godine i ove ćete na televiziji moći gledati bogat božićni program. Dok će neke emisije biti božićnog karaktera, prikazivat će se i razni božićni filmovi, od kojih je najpoznatiji ‘Sam u kući’, a moći ćete gledati i mnoge koncerte. Serije koje inače pratite ćete i dalje gledati u redovnom terminu, kao i crtiće za vaše unuke koji se prikazuju ujutro. Donosimo pregled nekoliko najzanimljiviji stvari koje ćete moći gledati.

televizija

Foto: Unsplash

Iako neki već imaju planove za ove blagdane, kao što su putovanja ili odlazak u grad, za druge će se na televiziji pronaći bogat program koji je osmišljen tako da svatko pronađe nešto za sebe. Evo kako će on izgledati.

osoba drži daljinski upravljač u rukama i gleda televiziju
HRT sprema novi model pretplate: 'Sve je manje kućanstava, a postotak ljudi koji ne plaćaju pristojbu sve je veći'

Na HRT-u koncerti

HRT je priredio seriju tradicionalnih blagdanskih koncerata na Prvom, Drugom i Trećem programu. Već danas možete u 19 sati pogledati na Trećem programu ‘Božićni koncert u palači HAZU’. Na Badnjak možete u kasnim satima, u 23:07 na Prvom programu gledati ‘Tiha noć u Vukovaru’, a na Drugom programu u 19 sati će se prikazivati koncert Klape Sinj iz zagrebačkog HNK-a.

Na sam Božić će na Drugom programu u 18:50 biti prikazana snimkua ovogodišnjeg ‘Božićnog gala koncerta u Bjelovaru’, a na Štefanje, 26. prosinca u 20:15 sati na Prvom programu HTV-a možete gledati izravan prijenos tradicionalnog, ove godine već 33. ‘Božića u Ciboni’. Prije toga na Trećem programu u 19 sati gledatelji mogu uživati u božićnom koncertu Lado. Osim koncerata, bit će i nekoliko obiteljskih filmova, kao i komedija.

Na Novoj TV filmovi

Nova TV će s druge strane prikazivati više filmova, obiteljskih drama i komedija, a bit će i romantike. Prvi takav film počinje u subotu već u 8:20 ujutro, a zove se ‘Savršeni Božić’. Nakon njega slijede još tri filma. Večernji program, nakon Dnevnika je ponovno rezerviran za filmove. Ako ste propustili koji film, novu priliku imate na Božić u jutarnjim satima, dok će se popodne prikazivati novi filmovi.

RTL i Sam u kući

Na RTL-u danas nakon serije ‘Miriše na ljubav’ možete pogledati film iz 1996-te ‘Luda božićna zvona’, a prava zvijezda je ‘Sam u kući 2’ koji će se prikazivati u subotu u 20:15, a repriza je na Božić, u nedjelju u 17:04, nakon čega će uslijediti i prvi nastavak filma.

Copy link
Powered by Social Snap