Zagrebački umirovljenik podigao više od 650 tisuća kuna u igri Joker Hrvatske Lutrije: ‘Iznos nam djeluje kao milijunski’

Ana Kanazir
2. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Umirovljenik je po svoj dobitak došao jučer prije gledanja utakmice Hrvatska – Belgija. Dobitak od 651.360,40 kuna je osvojio na Jokeru prije deset dana, a svoj listić je uplatio na prodajnom mjestu Lutrije na Aveniji Dubrava 241. Po njega je u poslovnicu Hrvatske Lutrije došao u pratnji supruge.

Foto: Pixabay

On i supruga kažu kako se nisu nadali dobitku, ali i kako su itekako sretni. Umirovljenik je otkrio da često na istom mjestu igra Loto 7 ili Loto 6 i to uvijek s različitim brojevima, pri čemu ih nekada odabere upravo njegova supruga.

Sigurnost za budućnost

Kako su po dobitak došli zajedno, a umirovljenik upravo nju često pita koje da brojeve odigra, supruga je kroz smijeh dodala kako je to onda zapravo njezin dobitak, ali ju je gospodin razuvjerio jer su osvojili Joker pa njezini brojevi ipak nisu imali ključnu ulogu.

– Ovaj iznos, nama umirovljenicima, djeluje kao milijunski i iako nemamo velikih planova, imamo sigurnost za buduće umirovljeničke dane, izjavio je ovaj sretni igrač.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap