Volite filmove? Prijavite se na Projekt filmski kritičari 54+, financira ga EU

Josip Mihaljević
20. rujna 2018.
Novosti
A- A+

Volite gledati filmove? Mislite li da su filmovi u vaše vrijeme bili bolji? Je li Hollywood ostao bez ideja pa mora reciklirati stare filmove? Ako imate odgovor na jedno ili na sva tri pitanja, toplo vam preporučujemo da pošaljete prijavu na Projekt filmski kritičari 54+.

Filmski kritičari 54+

Foto: Press

Novi projekt Filmski kritičari 54+ kani uključiti osobe iz ciljne skupine od 54 i više godina u kulturne i umjetničke aktivnosti koje provode u sklopu filmskih programa u kinu Europa, u Zagrebu.

Skupina od 20-ak osoba starijih od 54 godine redovito će se nalaziti u kinu Europa na filmskim projekcijama i radionicama filmske kritike. Odličan je ovo projekt za sve starije filmoljupce, a financira ga EU iz Europskog socijalnog fonda.

Kako se prijaviti?

Svi zainteresirani koji su navršili 55 godina mogu se prijaviti za sudjelovanje na projektu u par koraka.

Potrebno je poslati svoj kontakt (ime, prezime, adresu, datum rođenja, broj mobitela i/ili telefona, i ako je moguće – e-mail adresu). U prijavu bi također trebali priložiti popis vaših 10 najdražih filmova uz kratko obrazloženje za svaki od njih.

Naravno, uvjet za prijavu je i mogućnost sudjelovanja na radionici, koja će se održavati od 15. do 19. listopada 2018. godine, u prijepodnevnim satima u kinu Europa. Trebali bi i ostaviti dovoljno vremena za dolazak na filmske projekcije na istom mjestu, i to dva puta mjesečno od listopada do svibnja sljedeće godine.

Prijavu možete poslati poštom na adresu kina Europa (Varšavska 3, 10000 Zagreb, s napomenom: Filmski kritičari 54+), ili elektroničkom poštom na e-mail adresu: [email protected]

Prijave su otvorene od 13. do 28. rujna, a odabrani polaznici bit će obaviješteni do 3. listopada 2018.

Sretno s prijavom, zvuči kao odličan projekt!

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap