[VIDEO] Uznemirujuće: Žena gurnula starijeg gospodina iz autobusa, umro je

Josip Mihaljević
12. lipnja 2019.
Novosti
A- A+

Policija iz Las Vegasa objavila je uznemirujući video koji pokazuje prepirku koja je u vrlo kratkom roku eskalirala i završila kobno. Prilikom izlaska iz autobusa, 74-godišnjak je gurnut s leđa i grubo je udario u pločnik, a kasnije je zbog posljedica i preminuo.

guranje

Foto: 74-godišnjak je nepomično ostao ležati na betonu | Youtube screenshot

Policija iz Las Vegasa nedavno je objavila video snimku tragičnog događaja iz ožujka ove godine u kojem je 74-godišnjak zbog svađe u autobusu ubijen, piše cbsnews.com.

Nakon kraće prepirke s jednom suputnicom, stariji se gospodin uputio k izlaznim vratima. Prilikom izlaska, s leđa ga je grubo gurnula 25-godišnja Cadesha Bishop, a on je nepomično ostao ležati na betonu.

Cadesha je uhićena u svibnju i sada joj se sudi za ubojstvo ranjive osobe. Prema policijskom izvještaju, ona je galamila i psovala na ljude u autobusu, uključujući i žrtvu. On ju je zamolio da se ponaša pristojno, a nakon što je ona nastavila, on je odlučio izaći van iz autobusa, prepričali su svjedoci.

Iako je preživio pad i odbio liječničku pomoć na licu mjesta, navečer je ipak otišao u bolnicu. Preminuo je tri tjedna nakon incidenta.

“Nije mogao jesti. Bio je pod strašnom boli, kuk mu je bio zdrobljen”, ispričao je njegov prijatelj televiziji KLAS-TV.

Nedugo nakon smrti, detektivi iz odjela za ubojstva su objavili video snimku cijelog događaja, moleći sve svjedoke koji su se tada nalazili da im se javi kako bi utvrdili okolnosti događaja.

Video je uznemirujuć, gledajte ga na vlastitu odgovornost:

[VIDEO] Uznemirujuće: Žena gurnula starijeg gospodina iz autobusa, umro je
Share via
Copy link
Powered by Social Snap