[VIDEO] Unuka snimala reakciju svog djeda svaki put kad bi došla na ručak, pogledajte kako je sretan

Josip Mihaljević
19. prosinca 2018.
Novosti
A- A+

Studentica Jennifer Barclay iz Škotske stvarno voli svoga djeda. Nedavno je na internetu objavila kompilaciju njegovih reakcija svaki puta kada bi ona došla kod njega na ručak. Njen video uradak postao je totalni hit, a u prva dva dana video je pogledan više od pet milijuna puta!

unuka djed

Foto: Video simpatičnog djeda totalni je hit na internetu | Youtube screenshot

Video studentice Jen o njenom djedu munjevito se širi internetom. Ona je, svaki puta kada bi došla kod njega na ručak, snimala njega kako otvara vrata. U pravilu, izraz lica mu se u jednoj sekundi pretvorio u veliki osmijeh.

U objavi videa na Twitteru, Jen je napisala: “Moj mali djed, 87 godina mlad, on je moj glavni čovjek!”

Ostatak Twittera brzo je odradio ostatak “posla” – sada ima oko 120.000 dijeljenja i preko 600.000 “lajkova”.

“Volim ga svim svojim srcem. I volim snimati njegovu reakciju kada ga posjećuje. Nadam se da će svi moći cijeniti ovaj video bare upola koliko ga ja cijenim”, kazala je Jen.

Jen i njen 87-godišnji djed veliki su prijatelji, a ona redovito objavljuje fotografije s njihovih druženja. Evo ih u restoranu, na proslavi njenog rođendana:

Video s reakcijama djeda možete pogledati ovdje:

Možda će neki od vas pomisliti “baš me briga za tamo nekog djeda”, ali ovaj video nije mogao doći u bolji trenutak. Mnogi stariji ljudi će blagdane nažalost provesti usamljeni, a sigurni smo kako će ovaj video motivirati njihove obitelji da ne zaborave na svoje djedove i bake.

[VIDEO] Unuka snimala reakciju svog djeda svaki put kad bi došla na ručak, pogledajte kako je sretan
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap