[VIDEO] Umirovljeniku s demencijom ispunili želju: Htio je posljednji put zajahati val

Josip Mihaljević
23. srpnja 2019.
Novosti
A- A+

Predivan video međugeneracijskog pomaganja dijeli se na Twitteru posljednjih par dana. U njemu vidimo starijeg umirovljenika, s demencijom, i skupinu mladića koja mu pomaže posljednji put u životu zajahati morski val.

Foto: Twitter

Jedan korisnik Twittera prošlog je tjedna podijelio video kojeg je pregledalo preko sedam milijuna ljudi i skupio je više od pola milijuna sviđanja.

U njemu vidimo grupu mladića kako jednom umirovljeniku pomažu ispuniti jednu od posljednjih želja – htio je zajahati morski val, ali mu je trebala pomoć.

Tužna strana priče je da umirovljenik boluje od demencije, a kako je mladićima prepričala njegova supruga – preostalo mu je oko godinu dana života.

“Jučer nam je na plaži prišla starija gospođa i zamolila nas možemo li njenom mužu ispuniti želju da još jednom zajaše morski val. Rekla je da on boluje od demencije i da vjerojatno ima još godinu dana života.

Kakvo odlično iskustvo i baš na moj rođendan!”, napisao je korisnik Ryan Giancola.

Video je odmah postao viralan i brojne američke TV kuće su se odmah zainteresirale kako bi podijelile ovaj predivan trenutak s ostatkom svijeta.

A kako je to izgledalo, možete provjeriti u videu:

[VIDEO] Umirovljeniku s demencijom ispunili želju: Htio je posljednji put zajahati val
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap