[VIDEO] Talijanski umirovljenik: “Toliko panike nije bilo ni kada je počeo 2. svjetski rat”

Jasmina Grgurić
4. ožujka 2020.
Novosti
A- A+

Koronavirus širi se cijelim svijetom, a s njim se širi i panika, posebice u Italiji kao drugom najvećem žarištu nakon Kine. Građani prazne police trgovačkih centara, a jedan talijanski umirovljenik ogorčen je takvim pristupom. Stariji gospodin više je uzrujan zbog tjestenine koja je nestala iz trgovina, nego zbog koronavirusa.

Talijanski umirovljenik ogorčen zbog panike (Snimak zaslona/Youtube)

Hrvatska do sada bilježi devetero zaraženih koronavirusom, no u susjednoj Italiji situacija je dramatična. Tamo je umrlo 79 ljudi, 2.500 ih je zaraženo, a 160 se oporavilo. Među umrlima je i 55-godišnjak kao dosad najmlađa žrtva.

Panika se širi zemljom, a jedan talijanski umirovljenik ogorčen je takvim pristupom građana, koji prazne police trgovačkih centara. Njega je više uzrujao nestanak tjestenine u trgovinama, nego koronavirus.

“Police s tjesteninom su prazne. Što se to događa? Toliko panike nije bilo ni kada je počeo Drugi svjetski rat. Moj Bože” – komentirao je talijanski umirovljenik po izlasku iz jednog trgovačkog centra u kojem nije uspio kupiti tjesteninu jer su je građani u strahu od koronavirusa pokupovali.

[VIDEO] Talijanski umirovljenik: “Toliko panike nije bilo ni kada je počeo 2. svjetski rat”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap