[VIDEO] Super baka 90. rođendan proslavila na jako neuobičajen način

Jasmina Grgurić
10. listopada 2020.
Novosti
A- A+

Životne avanture, pustolovine i pokoja doza adrenalina nisu rezervirani samo za mlađu populaciju, nego i za pripadnike zlatnih generacija. Takvih životnih primjera je mnogo, a među njima je i Patricia Baker iz Lancashirea koja je 90. rođendan proslavila tako što je skočila s padobranom.

Snimak zaslona/SWNS

Patricia Baker iz Lancashirea 90. rođendan proslavila je tako što je skočila padobranom s visine od 4.500 metara, čime si je ispunila rođendansku želju.

Neustrašiva baka u crvenom kombinezonu ne bježi od adrenalina ni u poznim godinama, a zbog skoka nije bila zabrinuta. Naime, fizičku formu održava svakodnevno tako što svako jutro napravi 50 trbušnjaka.

Njezina avantura nije sebičnog karaktera, jer je cilj bio prikupiti novac u dobrotvorne svrhe.

“Bilo je fantastično, pomalo zastrašujuće, ali super. Bila sam malo nervozna kada sam sjedila u avionu, no čim smo krenuli ponijelo me to nevjerojatno iskustvo leta. Jedini šok mi je bilo naglo povlačenje kad se padobran otvorio pa me sad malo boli, ali već sutra će sve biti dobro” – rekla je odmah po slijetanju baka Patricia.

Na ideju je došla iz razgovora s prijateljem koji joj je otkrio da ima listu želja koje bi želio ostvariti prije smrti. S b obzirom na godine, skakačica nije uspjela dobiti potrebno odobrenje od svoga liječnika pa je liječnički test morala položiti u centru za padobranstvo.

[VIDEO] Super baka 90. rođendan proslavila na jako neuobičajen način
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap